ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Αυτή δεν… αστειεύεται!

Την πιο πειστική εμφάνιση απ’ όλους τους διεκδικητές του τίτλου στην Αγγλία έκανε η Μαν. Σίτι. Καθοδηγούμενοι απ’ τον φοβερό Τουρέ (που σκόραρε δις) οι «πολίτες» έκαναν πλάκα (3-0) στη Γουέστ Μπρομ.
Η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη (κι ήταν εκείνη μάλιστα που τσίμπησε τον πόντο) με τη Σουόνσι. Η Άρσεναλ έπαθε χουνέρι στο σπίτι της από τη Γουέστ Χαμ.
Ακόμα κι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ που νίκησαν (Τότεναμ και Στόουκ αντίστοιχα) έφτυσαν αίμα μέχρι να το καταφέρουν.
Τέτοια βάσανα όμως ούτε καν διανοήθηκε να περάσει η Μάντσεστερ Σίτι. Φροντίζοντας να μην επιτρέψει ούτε υποψία αντίστασης στη Γουέστ Μπρομ, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι την καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες στο «Χόθορνς».
Με ηγέτη τον εκπληκτικό Γιάγια Τουρέ, οι «πολίτες» απλοποίησαν τα πράγματα πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο. Καθάρισαν πρόωρα, δε, το παιχνίδι όταν ο Ιβοριανός πέτυχε με μια απ’ τις γνωστές «ζωγραφιές» του δεύτερο γκολ στο 24’. Δεν είχε σημασία λοιπόν που ο Στέρλινγκ έχασε τις ευκαιρίες ν’ ανοίξει κι εκείνος λογαριασμό στο πρωτάθλημα.
Γιατί ο Κομπανί ανέλαβε να ξεχειλώσει εκείνος το σκορ, με μια εντυπωσιακή κεφαλιά στο 53’. Έγραψε, έτσι, το εμφατικό 3-0, που έφερε ιδανικό ποδαρικό στο πρωτάθλημα κι έκανε τη Σίτι την ομάδα που μπήκε με τον εντυπωσιακότερο τρόπο σ’ αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου