ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Cool Πλατανιάς!

Απόλυτα ψύχραιμος για την κατάστασή του! Παρότι ήταν με την πλάτη στον τοίχο και καιρό χωρίς νίκη, ο Πλατανιάς με τους Κουλιμπαλί και Μιλούνοβιτς επικράτησε εύκολα 2-0 του Πανθρακικού στα Περιβόλια.
Μεγάλη ανάσα για τον Πλατανιά μετά από αρκετό καιρό. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου με σκόρερ τους Κουλιμπαλί και Μιλούνοβιτς επικράτησε 2-0 απέναντι στον Πανθρακικό στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι Χανιώτες το πρώτο 45λεπτο. Έπειτα από ένα 20λεπτο έντονης πίεσης, η ομάδα της Κομοτηνής λύγισε στο 37’, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι Κρητικοί συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος, όταν έψαξαν και το δεύτερο γκολ. Στο φινάλε ο Πανθρακικός αναγκάστηκε να βγει μπροστά, άγγιξε το γκολ με τον Ντιγκινί, που σημάδεψε το δοκάρι αμαρκάριστος στο 78’, όμως εν τέλει δεν τα κατάφερε. Τελικά έπειτα από αντεπίθεση, ο Μιλούνοβιτς έκανε το 2-0 και χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς, ο γκολκίπερ του Πανθρακικού, που κράτησε σε πολλές φάσεις την ομάδα του ζωντανή στο παιχνίδι.
Το ματς
Εξαιρετικό ξεκίνημα για την ομάδα του Πλατανιά. Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά για το γκολ που θα τους έλυνε τα πόδια. Ο Αθανασιάδης είχε αρκετή δουλειά κάτω από τα καρέ του, με τους Τσουράκη και Γουνδουλάκη κυρίως να είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών που επιχειρούσαν οι γηπεδούχοι.
Παρότι τα βρήκε σκούρα στα μετόπισθεν, ο Πανθρακικός παραλίγο να προηγηθεί όμως ο Ντιγκινί στο 22ο λεπτό αστόχησε απέναντι στον Ολιμπά. Μετά την ευκαιρία των φιλοξενούμενων ο ρυθμός έπαιξε, αφού οι Χανιώτες έριξαν περισσότερο βάρος στα αμυντικά τους καθήκοντα. Πάντως ο στόχος της ομάδας των Κρητικών επετεύχθη με στημένη φάση και τον Κουλιμπαλί να ανοίγει το σκορ στο 37ο λεπτό. Ο Πλατανιάς συνέχισε επιθετικά και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος εύκολα 1-0.
Με ίδια φιλοσοφία συνέχισε η ομάδα του Γιάννη Χρισόπουλου και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έκαναν σαφές πως θα κυνηγούσαν ακόμη ένα γκολ καθώς δεν ήθελαν να ρισκάρουν δίνοντας μέτρα από νωρίς στον αντίπαλο. Από την άλλη ο Πανθρακικός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του, με αποτέλεσμα να δέχεται αρκετές φάσεις, όμως όποτε χρειάστηκε ο Αθανασίου ήταν σε ετοιμότητα.
Με το πέρασμα των λεπτών, η ομάδα της Κομοτηνής αναγκάστηκε να βγει μπροστά και να κηνυγήσει την τύχη της. Ο Πλατανιάς προσπάθησε να κλείσει τους χώρους προς την εστία του Ολιμπά, όμως αυτή η οπισθοχώρηση βοήθησε τους φιλοξενούμενους που άγγιξαν το 1-1 με το δοκάρι του Ντιγκινί στο 78ο λεπτό. Οι παίκτες του Χριστόπουλου, τελικά συμβιβάστηκαν με παιχνίδι αντεπιθέσεων και κάπως έτσι έκαναν τη ζημιά με τον Μιλούνοβιτς να τελειώνει στο 84’ το παιχνίδι και να «κλειδώνει» τη νίκη των γηπεδούχων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου