ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε στα… Χασομέρια

Πανθρακικός και Αστ. Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι (1-1) στην Κομοτηνή, ενώ οι γηπεδούχοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Χασομέρης έχασε το... άχαστο στο φινάλε.
Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, Πανθρακικός και Αστέρας Τρίπολης πάλεψαν στον… βούρκο της Κομοτηνής και ήρθαν ισόπαλοι, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Χασομέρης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αστοχώντας σε κενή ουσιαστικά εστία.
Το σκορ άνοιξε ο Τζάνης με κεφαλιά στο 8ο λεπτό και οι Αρκάδες έφεραν το ματς στα ίσα με σουτ-φωτοβολίδα του ενός από τους δύο στόπερ τους, Ντορίν Γκοϊάν στο 31ο λεπτό.
Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Super League.
Το ματς
Ένα τέτοιο παιχνίδι για να το κερδίσεις ή τουλάχιστον για να μην το χάσεις, εκτός από σωστές επιλογές, πάθος και όλα τα’ αλλά απαραίτητα πρέπει να έχεις υπομονή και την τύχη με το μέρος σου. Λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, με την μπάλα είτε να αλλάζει πορεία, καθώς είχαν δημιουργηθεί αρκετές… λιμνούλες στο γήπεδο ή να κολλάει στη λάσπη που είχε δημιουργηθεί στις περιοχές των δύο ομάδων. Ο Αστέρας μπήκε λίγο πιο επιθετικά, όμως ο Πανθρακικός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του επιθετική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στην αμέσως επόμενη φάση και οι γηπεδούχοι για περίπου είκοσι λεπτά είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Ό,τι δεν κατάφερε να πάρει ο Αστέρας μέσα από την περιοχή, ήρθε έξω απ’ αυτήν και μάλιστα από έναν αμυντικό του, τον Γκοϊάν, που δοκίμασε την τύχη του έξω από την περιοχή και σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ. Στο υπόλοιπο τέταρτο μέχρι την ανάπαυλα είχε τρεις προσπάθειες για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ.
Ο Αστέρας ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο πιο καλά, αλλά σταδιακά έπεσε η απόδοση του και ανέβηκε του Πανθρακικού. Ειδικά στο από το 60’ μέχρι το 80’ πίεσε πάρα πολύ τους Αρκάδες, που είχαν υποχωρήσει αρκετά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είχαν τη μεγάλη ευκαιρία, αν και στο 78’ ο Ντιγκινί θα μπορούσε να βάλει μπροστά την ομάδα του, αλλά δεν τελείωσε καλά τη φάση που του έκατσε. Ωστόσο, δυσκολευόντουσαν οι φιλοξενούμενοι να διώξουν την μπάλα και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην αναμέτρηση.
Όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ κάπου εκεί οι δύο ομάδες αφού έδωσαν ότι είχαν να δώσουν, έμειναν από δυνάμεις και οι αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές, προσπαθώντας να διεκδικήσουν κάτι με φρέσκους παίκτες, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου