ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Σίτι μου, Σιτάκι μου…

Την… ελαφρότητα της φανέλας της στο Champions League πάει να επιβεβαιώσει και φέτος η Μαν. Σίτι! Οι «πολίτες» φέρθηκαν σαν μικρή ομάδα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1-2) και κινδυνεύουν σοβαρά με αποκλεισμό.
Κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρακολουθήσει και τη φετινή φάση των «16» του Champions League από τον καναπέ της κάνει η Μάντσεστερ Σίτι!
Μετά την «αυτοκτονία» στη Μόσχα (όταν από 2-0 δεν κατάφερε να νικήσει) η ομάδα του Πελεγκρίνι όχι μόνο δεν… αναστήθηκε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά έπεσε θύμα της ΚΑΙ μέσα στο «Etihad».
Την ώρα λοιπόν που η Μπάγερν καθάριζε… μόνο με 2-0 τη Ρόμα και εξασφάλιζε την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο, οι «πολίτες» λύγιζαν από τους Ρώσους και μετά από ένα ματς που ο Τάσος Σιδηρόπουλος τους έδειξε δυο (σωστές) κόκκινες κάρτες σε Φερναντίνιο και Τουρέ, ηττήθηκαν με 2-1.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1-2
Δεν έφτανε ο χαρακτήρας «τελικού» που είχε από πριν το παιχνίδι για τη Σίτι, το ζεύγος των Νάτχο και Ντουμπιά της το στράβωσε από νωρίς. Με τον Ιβοριανό ν’ αξιοποιεί σέντρα-διαβήτη του πρώην άσου του ΠΑΟΚ και να σκοράρει με κεφαλιά στο 2’, η ΤΣΣΚΑ πάγωσε το «Etihad». Και παρόλο που ο Τουρέ κατάφερε να το… αναθερμάνει άμεσα (με γνώριμη εκτέλεση φάουλ στο 9’) τα χειρότερα δεν είχαν έρθει.
Γιατί ο Νάτχο μοίρασε νέα ασίστ στο 34’. Ο Ντουμπιά αποδείχθηκε εξίσου αποτελεσματικός στο τετ-α-τετ. Και κάπως έτσι η ομάδα του Πελεγκρίνι έπρεπε ν’ ανέβει πλέον βουνό. Όσο κι αν προσπάθησε όμως να το κάνει, δυο δικοί της παίκτες της έκοψαν τα πόδια. Διότι οι κόκκινες που έβγαλε ο Τάσος Σιδηρόπουλος σε Φερναντίνιο και Τουρέ (για εκτός φάσης χτυπήματα) αποτελείωσαν τους «πολίτες» και τους έφεραν αντιμέτωπους με νέο ντροπιαστικό αποκλεισμό.
Τα σημερινά παιχνίδια
Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2
(8’ Τουρέ - 2’, 34’ Ντουμπιά)
Μπάγερν Μονάχου-Ρόμα 2-0
(38’ Ριμπερί, 64’ Γκέτσε)
Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
Μπάγερν 12 (11-1)
Ρόμα 4 (7-11)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (5-9)
Μάντσεστερ Σίτι 2 (4-6)
Η επόμενη αγωνιστική (25/11)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρόμα (19:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου (21:45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου