ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Απόλυτη στους «16» η Μπάγερν

Αν και ο Ρόμπεν ήταν εκτός, η Μπάγερν νίκησε σβηστά την Ρόμα στο Μόναχο (2-0) και σφράγισε από νωρίς την πρόκριση στα νοκ άουτ και την πρωτιά στον όμιλο.
Πολύ χαλαρά καθάρισε τον 5ο όμιλο το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα που ύστερα από τέσσερις αγώνες έχει 4 νίκες και μόλις ένα γκολ παθητικό. Οι Βαυαροί παρατάχθηκαν χωρίς τον Ρόμπεν που είχε πρόβλημα στο στομάχι, όμως αυτό δεν ήταν πρόβλημα στο να νικήσουν την Ρόμα με 2-0 με γκολ τον Ριμπερί και Γκέτσε. Παρά την ήττα, οι Τζαλορόσι παρέμειναν στην 2η θέση του ομίλου, αφού στο άλλο ματς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε την Σίτι στο Μάντσεστερ (1-2).
Στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες η Μπάγερν είχε υποχρεώσει την Ρόμα σε ταπεινωτική ήττα στο «Ολίμπικο» και σε αυτό στο «Allianz Arena» παρότι το σκορ δεν πήρε τέτοιες διαστάσεις, οι Βαυαροί έκαναν εύκολα τη δουλειά. Το σκορ άνοιξε στο 38' ο Φρανκ Ριμπερί με σουτ με τη μία μέσα από την περιοχή μετά την κούρσα και την πάσα του Αλάμπα από αριστερα, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 64' ο Μάριο Γκέτσε με ψηλοκρεμαστό πλασέ ύστερα από την όμορφη προσπάθεια και τη σέντρα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι επίσης από αριστερά.
Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ (88' Χόιμπιεργκ), Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπενάτια, Αλάμπα (80' Ρόντε), Τσάμπι Αλόνσο (71' Σακίρι), Ριμπερί, Γκέτσε, Μπερνάτ, Λεβαντόφσκι.
Ρόμα (Ρούντι Γκαρσία): Σκορούπσκι, Χολέμπας (46' Κόουλ), Τοροσίδης, Μανωλάς, Γιάνγκα-Ε' Μπίβα, Ντε Ρόσι, Κεϊτά, Ναϊνγκολάν, Φλορέντσι (57' Πιάνιτς), Ιτούρμπε (74' Ζερβίνιο), Ντέστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου