ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Όρθια στο άντρο της Σίτι η Ρόμα

Με τον Kώστα Μανωλά βασικό και τους Χολέμπας και Τοροσίδη να μπαίνουν αλλαγές, η Ρόμα έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, διατηρώντας το πλεονέκτημα πρόκρισης.
Η Σίτι προηγήθηκε με πέναλτι του Αγκουέρο μόλις στο 4΄, το κέρδισε από τον Μαϊκόν, αλλά ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέκσο Τότι, με όμορφο δεξί πλασέ στο 23', χάρισε στους Ρωμαϊους τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας και κράτησε την ομάδα του στη 2η θέση, πάνω από την πρωταθλήτρια Αγγλίας στη μάχη πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League από τον 5ο όμιλο.
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες συναντώνται σε Κύπελλα Ευρώπης, ενώ η τελευταία νίκη της Ρόμα στην Αγγλία χρονολογείται από το 2001, όταν είχε επικρατήσει της Λίβερπουλ 1-0 για το Κύπελλο UEFA.
ΣΚΟΡΕΡ: 4' πέν. Αγκουέρο / 23' Τότι
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας (46' Μίλνερ), Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο (84' Γιόβετιτς), Τζέκο (57' Λάμπαρντ).
ΡΟΜΑ: Σκορούπσκι, Μαϊκόν (89' Τοροσίδης), Μανωλάς, Γιανγκά-Μπιβά, Άσλεϊ Κόουλ, Σεϊντού Κεϊτά, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Φλορέντσι (83' Χολέμπας), Ζερβινιό, Τότι (72΄Ιτούρμπε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου