ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Με MVP… Βενγκέρ η Τότεναμ

Όρθια από το «Emirates» έφυγε η Τότεναμ! Εκμεταλλευόμενη και τις αλχημείες του Βενγκέρ (που άφησε στον πάγκο Σάντσες-Καθόρλα), η ομάδα του Ποκετίνο έφυγε αλώβητη (1-1) απ’ το ντέρμπι με την Άρσεναλ.
Την προσπάθεια της Τότεναμ ν’ αποδράσει από το «Emirates» διευκόλυνε ο Αρσέν Βενγκέρ.
Με τις επιλογές του Αλσατού σε ενδεκάδα και αλλαγές ν’ αποδεικνύονται άστοχες, η Άρσεναλ δεν μπόρεσε να λυγίσει την Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι (1-1).
Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των «κανονιέρηδων» (Αλέξις Σάντσες) έμεινε στον πάγκο, εκείνος που μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Αρτέτα (Φλαμινί) έκανε λάθος που κόστισε ένα γκολ, ενώ και ο Σάντι Καθόρλα δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα.
Όλα αυτά τα εκμεταλλεύτηκαν τα «σπιρούνια» που πήραν προβάδισμα στο 56’ με τον Τσαντλί. Και παρόλο που ο Τσάμπερλεν ισοφάρισε σε χρονικό σημείο που μπορούσε να γίνει ανατροπή (74’), η πίεση της Άρσεναλ δεν καρποφόρησε μέχρι το τέλος.
Έτσι, η Τότεναμ έμεινε μεν χωρίς νίκη για πέμπτο σερί ματς σε Αγγλία και Ευρώπη, ωστόσο πήρε έναν πολύτιμο πόντο και παράλληλα απαγόρευσε απ’ τη συμπολίτισσα ν’ απομακρυνθεί στη βαθμολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου