ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν βλεπόταν…

Ένας ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του και χωρίς ουσία, μπήκε με το αριστερό στο Κύπελλο χάνοντας 1-0 (γκολάρα του Ευσταθίου) από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Καυτανζόγλειο».
Σκούρα τα βρήκε απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο ΠΑΟΚ.
Με ένα εντελώς διαφορετικό σχήμα συγκριτικά με τους προηγούμενους αγώνες του, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς ενδεκαδάτους παίκτες, ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τους «ροσονέρι» στο «Καυτανζόγλειο».
Μιας ομάδας χωρίς επίσημο ματς ως τώρα και χωρίς προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Αλέξη Αλεξίου πριν την έναρξη της Football League!
Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με διάθεση να καθαρίσουν το ματς, αλλά έπειτα από το πολύ ωραίο γκολ του Ευσταθίου στο πρώτο ημίχρονο, δεν φάνηκαν απειλητικοί απέναντι στον Βρονταρά. Ούτε καν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης που είχαν ανέβει όλοι ψηλά για την ισοφάριση.
2ο όμιλος:
ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα 1-0
(13’ Ακόστα)
Απ. Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ 1-0
(18’ Ευσταθίου)
Βαθμολογία:
1. Απ. Καλαμαριάς 3 (1-0)
2. ΠΑΣ Γιάννινα 3 (1-0)
3. Κέρκυρα 0 (0-1)
4. ΠΑΟΚ 0 (0-1)
Το ματς:
Δεδομένου του βεβαρημένου προγράμματος σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με πολλές αλλαγές και μια σύνθεση με έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες χωρίς πολύ χρόνο συμμετοχής στο ξεκίνημα της σεζόν, απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς που δεν είχε δώσει άλλο επίσημο ματς.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε την κατοχή και όρεξη να καθαρίσει το ματς χωρίς να διακινδυνέψει κάποια απώλεια στο πρώτο του ματς στους ομίλους του Κυπέλλου, κόντρα στον θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο του γκρουπ. Με τους Μάρτενς, Παπαδόπουλο και Πόζογλου έκανε αισθητή την παρουσία του στην εστία του Βρονταρά, όμως έλειπε η αποτελεσματικότητα και η ουσία στην τελικά προσπάθεια.
Μια κακή αντίδραση της άμυνας όμως ήταν αρκετή για να βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο Ευσταθίου βρήκε κενό χώρο στην περιοχή και με άπιαστο σουτ νίκησε τον ανήμπορο ν’ αντιδράσει Γιακουμή που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του. Θα μπορούσε να βρεθεί ακόμα και με παίκτη λιγότερο, στην διπλή αγκωνιά του Παπαδόπουλου στον Μπιτσάκο, αλλά ο Μήτσιος δεν τιμώρησε τον Έλληνα επιθετικό. 
Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν προφανώς ανικανοποίητος από όσα είδε και έφτασε στο σημείο να ρίξει τον Αθανασιάδη στον αγωνιστικό χώρο για να γυρίσει το ματς. Με εξαίρεση όμως μια επικίνδυνη κεφαλιά του Κλάους, όπου ο Βρονταράς επενέβη σωτήρια στην γραμμή δεν υπήρξε άλλη κλασική ευκαιρία για την εστία του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ακόμα και στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, όταν η όλη ομάδα είχε ανέβει ψηλά για να πετύχει τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης, δεν μπόρεσε να φανεί πραγματικά επικίνδυνος. Έτσι, έμεινε το 1-0 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων, που πανηγύρισαν την πιο σημαντική νίκη στην 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ την ίδια στιγμή να πέφτει το μεγαλύτερο θύμα έκπληξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου