ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Στην Λίβερπουλ ο Μπαλοτέλι

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι με κάθε επισημότητα ο Μάριο Μπαλοτέλι.
Ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου φορ για τα επόμενα χρόνια, χωρίς να γνωστοποιήσει με ακρίβεια την χρονική διάρκεια. Κάτι τέτοιο ισχύει και για το οικονομικό σκέλος, ωστόσο εικάζεται πως τα δικαιώματά του εξασφαλίστηκαν έναντι 16 εκ. λίρες.
Ο ίδιος δήλωσε μετά τις υπογραφές: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά βρίσκομαι εδώ. Η Λίβερπουλ έχει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία και το επίπεδο του ποδοσφαίρου εδώ είναι επίσης πολύ καλό. Η Λίβερπουλ έχει μια νεανική ομάδα και γι' αυτό ήρθα εδώ».
Από την πλευρά του, ο Μπρένταν Ρότζερς ανέφερε:
«Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ έξυπνη μεταγραφή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις ικανότητες του Μάριο. Είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο και κάποιος που για την ηλικία του έχει μεγάλες εμπειρίες στο υψηλό επίπεδο.
Έχει σκοράρει στην Πρέμιερ Λιγκ, στην Ιταλία, στο Τσάμπιονς Λιγκ και για λογαριασμό της χώρας του σε παγκόσμιο επίπεδο. Νομίζω ότι έχουμε τις κατάλληλες προδιαγραφές για να βγάλουμε τον καλύτερό του εαυτό και να τον βοηθήσουμε να φτάσει στο πραγματικό επίπεδο των δυνατοτήτων του.
Έχουμε ένα δυνατό σύνολο, που θέλει να κάνει σκληρή δουλειά και θεωρώ ότι ο Μάριο θα ωφεληθεί απ' αυτό. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και να τον βοηθήσω να μάθει περισσότερα, να βελτιωθεί και να προοδεύσει ως παίκτης. Είμαι βέβαιος πως οι οπαδοί μας θα του επιφυλάσσουν ένα θερμό καλωσόρισμα».
Ο Ιταλός, που νωρίτερα ακολούθησε ατομικό στο Μέλγουντ, θα κρατήσει τον αγαπημένο του αριθμό, το 45.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου