ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ανανέωσε ο Σουάρες στη Λίβερπουλ!

Tα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για «χρυσή» ανανέωση του Σουάρες και ο Ουρουγουανός τα επιβεβαίωσε, βάζοντας την υπογραφή του σε νέο, πολυετές συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ!
Ο Λουίς Σουάρες το καλοκαίρι ισορροπούσε επικίνδυνα μεταξύ παραμονής και φυγής, ενώ οι σχέσεις του με τον Ρότζερς είχαν φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς ο Ουρουγουανός τον είχε κατηγορήσει ότι ψεύδεται. Τελικά όχι μόνο έμεινε, αλλά οι σχέσεις του με τους ανθρώπους του συλλόγου αποκαταστάθηκαν και από τη στιγμή που επέστρεψε στις αναμετρήσεις των Ρεντς σπάει τα κοντέρ!
Τα ρεπορτάζ ήθελαν τη Λίβερπουλ να παρεκκλίνει από τη συνηθισμένη γραμμή της και να του προσφέρει ένα «χρυσό» συμβόλαιο κατά τη διάρκεια της σεζόν, με την προηγούμενη συμφωνία του να λήγει το 2016. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά! Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του, χωρίς να έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής η χρονική διάρκειά του και οι απολαβές του 26χρονου. Το βέβαιο είναι πως πρόκειται για πολυετή συμφωνία, που κρατά τον Νοτιαμερικανό «killer» στο Άνφιλντ για πολλά χρόνια!
«Είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησα για νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και εξασφάλισα το μέλλον μου στην ομάδα μακροπρόθεσμα. Έχουμε μερικούς σπουδαίους παίκτες και η ομάδα μεγαλώνει και βελτιώνεται συνεχώς. Πιστεύω ότι μπορώ να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου για τίτλους και να παίξω σε πολύ υψηλό επίπεδο με τη Λίβερπουλ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω ώστε να φτάσουμε εκεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Χωρίς αμφιβολία, η στήριξη που έχω λάβει από τους οπαδούς της Λίβερπουλ επηρέασε την απόφασή μου. Είμαι επίσης περήφανος που τους εκπροσωπώ και βγαίνω στο γήπεδο για να κάνω το καλύτερο για αυτούς κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του συλλόγου. Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Δείχνουν αγάπη προς εμένα και εγώ ανταποδίδω. Πάντα θα κάνω τα καλύτερα για αυτούς και ελπίζω να πετύχουμε μαζί», τόνισε ο Σουάρες.
Από την πλευρά του, ο Μπρένταν Ρότζερς δήλωσε: «Τα νέα είναι φανταστικά για όλους που συνδέονται με το σύλλογο. Την ομάδα, τους ιδιοκτήτες και κυρίως τους οπαδούς. Ο Λουίς είναι ένα ταλέντο παγκόσμιας κλάσης και το να εξασφαλίσω τις υπηρεσίας του είναι κρίσιμο για αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε εδώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι στα 26 του τα καλύτερά του χρόνια είναι μπροστά του και τώρα ξέρουμε ότι θα φτάσει στο καλύτερο σημείο με τη φανέλα της Λίβερπουλ».
Ο βασικός μέτοχος, Τζον Χένρι υποστήριξε: «Είμαστε αφοσιωμένοι στη σκληρή δουλειά προκειμένου να κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας και αυτή είναι μία ένδειξη ότι προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση και με βήμα που προκαλεί θαυμασμό σε έναν από τους καλύτερους παίκτες στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος έχει κάνει μεγάλα άλματα μπροστά τα τελευταία χρόνια και όλοι προσπαθούμε για να φέρουμε στον κόσμο την επιτυχία που θέλει και αξίζει».
Ο πρόεδρος Τομ Γουέρνερ είπε: «Η κίνηση αυτή δείχνει την αφοσίωσή μας, ως γκρουπ ιδιοκτητών, να χτίσουμε μια ομάδα που ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου