ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Και επίσημα Μπονγκ!

Η μεταγραφή του Γκαετάν Μπονγκ στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (20/8) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμερουνέζου αμυντικού, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γκαετάν Μπονγκ», αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» στο site τους. Μαζί υπήρχε η φωτογραφία του Μπονγκ, ο οποίος κρατούσε τη φανέλα με το όνομά του και το Νο 88.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μπονγκ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένα σημαντικός σύλλογος, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα».
Είχε.. προλάβει ο ίδιος
Δεν ήθελε να περιμένει τον Ολυμπιακό ο Γκαετάν Μπονγκ και αποφάσισε να ανακοινώσει την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» ο ίδιος μέσω Twitter! O Καμερουνέζος αμυντικός πριν περίπου μια ώρα «τιτίβισε»: «Έγινε και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης του Ολυμπιακού».
Ο Μπονγκ βρίσκεται από χθες στην χώρα μας και έχει περάσει ήδη με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ενώ σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ .
Μάλιστα ο 24χρονος έδωσε το παρών χθες στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλονή και να αποκτήσει έτσι τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του ομάδα.
Η συμφωνία του αριστερού μπακ με τους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να είναι για τρία χρόνια με τον ίδιο να έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου