ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Για 5 χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Καβάνι

Με καθυστέρηση μιάμισης ώρας ο Έντισον Καβάνι παρουσιάστηκε επίσημα από την Παρί Ζερμέν και έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος με τα 64 εκατ. ευρώ, που έδωσαν οι περσινοί πρωταθλητές της Ligue 1 στην Νάπολι.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός υπέγραψε για πέντε χρόνια στην Παρί, μέχρι το 2018 και θα έχει ετήσιες αποδοχές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 26χρονος επιθετικός ήταν στόχος της Ρεάλ, της Τσέλσι αλλά και της Μάντσεστερ Σίτι όμως οι Παριζιάνοι ήταν αυτοί που έκαναν το μεγάλο «μπαμ», καθώς ήταν οι μόνοι που ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν την ρήτρα
Ο Καβάνι ήταν από χθες στο Παρίσι και η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση για συνέντευξη Τύπο χωρίς να αναφέρει, όμως τον λόγο. Η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 16:00 αλλά τελικά έγινε στις 17:30 προκαλώντας τον εκνευρισμό κάποιων δημοσιογράφων και συγκεκριμένα του ιταλικού Rai.
«Η μεταγραφή του Καβάνι είναι ακόμα μια απόδειξη ότι ο σύλλογο μπορεί να τραβά τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Ο παίκτης `'ξελογιάστηκε'' από το πολύ καλό πλάνο της ομάδας και είναι ευτυχισμένος που θα είναι σε ένα φιλόδοξο υπομονετικό πρότζεκτ, έτοιμος για καινούργιες προκλήσεις. Είμαστε πολύ χαρούμενοι να παρουσιάσουμε ένα παίκτη με τρομερό ταλέντο στους οπαδούς μας»,είπε ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ – Κελαϊφί στο επίσημο σαιτ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου