ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αποθέωση για Γκαρσία, Λίνο και Στέφενς!

Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν περίπου 13 χιλ. οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν και στο καλωσόρισμα του Χούμπ Στέφενς.
Οι οπαδοί του «Δικεφάλου» έδωσαν μαζικό «παρών» καθώς η επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία αλλά και η πρόσληψη του Στέφενς στην τεχνική ηγεσία άλλαξε το κλίμα. Ετσι βρέθηκε περισσότερος κόσμος στην Τούμπα σε σχέση με πέρσι καθώς η προσμονή για την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι έντονη. Ο Ολλανδός τεχνικός τα έχασε από την αντίδραση του κόσμου του ΠΑΟΚ και μάλιστα αναρωτήθηκε «αν στην προπόνηση έρχεται τόσος κόσμος, στα παιχνίδια τι θα γίνεται;»...
Οι θύρες 1,2,3,4 και 7 γέμισαν από φιλάθλους που δημιούργησαν πανηγυρικό κλίμα. Πάμπλο Γκαρσία, Αλβες Λίνο και Χουμπ Στέφενς άκουσαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν για πολύ ώρα τα ονόματά τους ρυθμικά κατά την είσοδο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.
Μάλιστα υπήρξε μια καινοτομία σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, καθώς ειδικός σπίκερ περιέγραφε από τα μεγάφωνα του γηπέδου τις ασκήσεις των παικτών και ότι γινόταν κατά την διάρκεια της προπόνησης. Ο Στέφενς ήθελε με τον τρόπο αυτό να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να πάρει ένα δείγμα από τον τρόπο δουλειάς του, αλλά και να τον κάνει να αισθανθεί κομμάτι της ομάδας.
Να σημειωθεί εξάλλου πως 17 παιδιά κατόχων διαρκείας είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την προπόνηση δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο.
Στο γήπεδο έδωσαν το παρών οι Γλύκος, Μελίσσας, Χακόμπο, Γιακουμής, Κατσικάς, Λόπεθ, Σαββίδης, Λόρενς, Πόζογλου, Λίνο, Βούκιτς, Κουλούρης, Γκαρσία, Β. Παπαδόπουλος, Σκόνδρας, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης, Αποστολόπουλος, Κχαρτιάντι, Γιάννου, Ποζατζίδης, Γεωργιάδης, Μωυσιάδης, Κίτσιου, Στάμου, Τζανδάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου