ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Χατζηνικολάου κι επίσημα!

Το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη της θέσης του προπονητή στον Αρη ήταν ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Οπερ κι εγένετο. Ο Ελληνας προπονητής, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στον συμπολίτη Ηρακλή, αναλαμβάνει κι επίσημα τις τύχες των «κίτρινων», αντικαθιστώντας τον Σούλη Παπαδόπουλο!
Ο Σούλης, ενημερώθηκε χθες (7/6) ότι δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Θεσσαλονικείς κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης συναντήθηκε με τον Χατζηνικολάου, οι δυο άνδρες τα βρήκαν σε όλα κι έδωσαν τα χέρια.
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο 48χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε τον κύκλο των συζητήσεων με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρη Ηλιάδη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.Πλέον ο Χατζηνικολάου μαζί με το επιτελείο που θα επιλέξει και τους συνεργάτες που θα τοποθετήσει στο πλάι του η ΠΑΕ, ξεκινούν τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου με στόχο να αφήσουν πίσω τους την σεζόν που τελείωσε πριν από λίγες εβδομάδες και βρήκε τους «κίτρινους» να εξασφαλίζουν την παραμονή τους την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου