ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωσε τον Αντσελότι ο Πέρεθ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έσπευσε να ανακοινώσει πως ο Κάρλο Αντσελότι είναι νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος των «μερέχνες» υπογράμμισε πως απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δυο πλευρών, όμως δε φάνηκε να αγχώνεται μήπως «στραβώσει» κάτι την τελευταία στιγμή. Παράλληλα, αποκάλυψε πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Λοράν Μπλαν για την αντικατάσταση του Ιταλού προπονητή.
Ο Πέρεθ τόνισε αρχικά: «Αν και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κάρλο Αντσελότι. Αυτό δεν αλλάζει. Ο Ιταλός είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο».
Σχετικά με τον αντικαταστάτη του Ιταλού στην γαλλική ομάδα, ο Πέρεθ τόνισε: «Η Παρί Σεν Ζερμέν προσέλαβε τον Λοράν Μπλαν για να αντικαταστήσει τον Αντσελότι. Μόλις ανακοινωθεί επίσημα ο Γάλλος, τότε ο Ιταλός θα υπογράψει σε εμάς. Τα πάντα εξαρτώνται από το πότε η διοίκηση της Παρί θα ανακοινώσει τον νέο τεχνικό της. Κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα».
Τέλος, ο πρόεδρος των «μερένχες» συμπλήρωσε: «Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο νέος προπονητής μας. Αυτό είναι δεδομένο. Τα πάντα έχουν τελειώσει με αυτή την υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου