ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Στο Πριγκιπάτο μέχρι το 2018 ο Φαλκάο

Επίσημα στην Μονακό για τα επόμενα πέντε χρόνια θα βρίσκεται ο Ραδαμέλ Φαλκάο, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα και ο Κολομβιανός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2018. Ένα ακόμα σούπερ deal από την ομάδα του Πριγκιπάτου έγινε με την μεταγραφή του «Τίγρη» να αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ ενώ οι αποδοχές του φέρεται ότι θα φτάνουν τα 14 εκατομμύρια.
«Η Μονακό είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοίνωσει την συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την μεταγραφή του Ραδαμέλ Φαλκάο την αγωνιστική σεζόν2013-2014. Ο Φαλκάο έχει υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών και θα παρουσιαστεί επίσημα στα media όταν το ορίσει ο σύλλογο», ήταν η ανακοίνωση της Μονακό.
Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Μονακό, Ντμίτρ Ριμπολόβλεφ, δήλωσε για την μεταγραφή του Φαλκάο: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Ραδαμέλ Φαλκάο δέχτηκε την πρόκληση της Μονακό. Είναι τιμή μας να έχουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμους που θα βοηθήσουν την Μονακό να βρει την θέση της».
Ο Φαλκάο υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και θα βρίσκεται στη Μονακό μέχρι το 2018. Ο Κολομβιανός για την μεταγραφή του έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Θέλω να μοιραστώ με όλους σας ότι η νέα μου ομάδα είναι επίσημα η Μονακό. Νέοι στόχοι, νέες προκλήσεις. Ξέρω ότι όλοι θα με στηρίξετε».
Με την μετακίνηση του 27χρονου να αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, όπου αυτή είναι η ρήτρα που πλήρωσε στην Ατλέτικο η Μονακό, ο Φαλκάο θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία τους γαλλικού πρωταθλήματος.
Αυτή είναι η τέταρτη μεταγραφή της Μονακό, καθώς ήδη παίκτες του Ρανιέρι είναι ο Ζοάο Μουτίνιο, ο Χάμες Ροδρίγκες και ο Ρικάρντο Καρβάλιο. Σε σχεδόν δέκα μέρες ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Μονακό έχει δώσει για μεταγραφές πάνω από 130 εκατομμύρια ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου