ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ο Μπέιλ την πάει... Ch. League!

Επτά... τρομακτικά λεπτά ήταν αρκετά για την Τότεναμ να κάνει την ανατροπή (3-1), να ρίξει στο καναβάτσο την Σίτι και να πάρει το πάνω χέρι για τετράδα! Σούπερ Μπέιλ, γκολάρα Ντεφόε.
Μπορεί ο Απρίλης να είναι... παραδοσιακά ο χειρότερος μήνας της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ (μετρά 35 μήνας), ωστόσο στο σημερινό ματς ο Μπέιλ είχε διαφορετική άποψη. Τι και αν είχε μόλις δυο προπονήσεις πριν το ματς, ο Ουαλός έκανε άνω - κάτω την Σίτι, είχε τη βοήθεια του Ντεφόε και το 3-1 την βάζει στην τετράδα (61 με Τσέλσι) και μάλιστα με ματς λιγότερο από την Αρσεναλ (63 βαθμούς). Μάλιστα, αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κερδίσει αύριο την Αστον Βίλα στο Ολντ Τράφορντ θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια.
Με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε το ματς για την Τότεναμ, αφού πριν προλάβει να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης είχε δεχθεί γκολ από τη Σίτι. Εξαιρετική ενέργεια του Τέβες, τράβηξε πάνω του την άμυνα των Λονδρέζων έβγαλε την κατάλληλη στιγμή στον Μίλνερ, ο οποίος με πάσα πάρε - βάλε στον Νασρί έδωσε την ευκαιρία στον Γάλλο για το 1-0 μόλις στο 5'. Η ομάδα του Μαντσίνι ήταν εξαιρετικά στημένη, Μπάρι και Τουρέ είχαν τον απόλυτο έλεγχο «εγκλωβίζοντας» τόσο τον Ντέμπσεϊ όσο και τον Σίγκουρντσον. Ο Μπέιλ ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και ο Αντεμπαγιόρ δεν είχε βοήθειες. Η Σίτι είχε ακόμα δυο καλές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά στο 28' ο Νασρί, αλλά και στο 43 ο Τζέκο δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Γιορίς.
Η Σίτι μπήκε το ίδιο δυνατά, είχε μια καλή φάση με τον Τουρέ στο 62', αλλά ως εκεί... Η είσοδος των Χόλτμπι και Χαντλστοουν άλλαξε τη μοίρα του ματς, η Τότεναμ πήρε την απαιτούμενη ώθηση, ο Μπέιλ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και ο Ντεφόε που πήρε την θέση του Αντεμπαγιόρ ζωήρεψε την επίθεση των Λονδρέζων. Έτσι, στο 75΄ήρθε η απάντηση της Τότεναμ, ασίστ του Ουαλού από τα δεξιά, ο Κομπανί την... μύρισε και ο Ντέμπσεϊ ισοφάρισε. Η Τότεναμ το πήρε πάνω της και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο χτύπημα, μεγάλη ασίστ του Χόλτμπι και ο Ντεφόε με τον... δικό του ξεχωριστό τρόπο έδωσε προβάδισμα 2-1. Η Τότεναμ ήταν καταιγιστική, ο Χάντλστοουν έβγαλε τον Μπέιλ σε τετ α τετ και ο Ουαλός με έξοχο πλασέ στο 82' διαμόρφωσε το 3-1.
Τότεναμ: Γιορίς, Βερτόνχεν, Ντόουσον, Γουόκερ, Άσου Εκοτό, Ντέμπσεϊ, Πάρκερ (61’ Χάντλστοουν), Μπέιλ, Σίγκουρντσον (60’ Χόλτμπι), Αντεμπαγιόρ (70’ Ντεφό), Ντεμπελέ
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κλισί (90' Λέσκοτ), Νάστασιτς, Μίλνερ (46’ Κολάροφ), Νασρί, Μπάρι, Γ. Τουρέ, Τζέκο (83' Σινκλέρ), Τέβεζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου