ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ολαϊτάν τετραετίας στον Ολυμπιακό

Στον Πειραιά και με τη βούλα μετακομίζει ο Μίκαελ Ολαϊτάν, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την απόκτηση του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού, που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Βέροια, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ο Νιγηριανός, έχοντας εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη Super League, κίνησε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών και συμφώνησε εδώ και καιρό με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων». Απλά το φλερτ κατέληξε σε γάμο μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τη Μεγάλη Τρίτη (30/5).
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ολαιτάν Ογιενέιε Μίκαελ (Olaitan Oyeneye Michael) για τα επόμενα τέσσερα χρόνια», αναγράφεται σε αυτή.
Σειρά αναμένεται να πάρει η ανακοίνωση της απόκτησης του Τόμας Ντε Βινσέντι, που είναι ήδη «κλεισμένος» και μαζί με τον Ανδρέα Σάμαρη θα αποτελέσουν, σε πρώτη φάση, το νέο «αίμα» εν όψει της νέας σεζόν.
Το «ερυθρόλευκο» ρόστερ έτσι και αλλιώς θα έχει άμεσα περισσότερες προσθήκες, καθώς επιστρέφουν σε αυτό οι δανεικοί (Τάτος, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας από τον Αρη, Ποτουρίδης από τον Πλατανιά) και μένει να φανεί ποιοι από αυτούς θα υπολογίζονται από τον Μίτσελ για την επόμενη χρονιά.
Εστειλε μετάλλιο στον Ζαρντίμ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε τονίσει, πριν λίγο καιρό, ότι θα ήθελε να έχει και αυτός μετάλλιο πρωταθλητή για τον 40ό τίτλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός και η επιθυμία του εκπληρώθηκε.
Οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν στον Πορτογάλο προπονητή το σχετικό μετάλλιο, όπως και στους συνεργάτες που είχε όταν στην αρχή της σεζόν ήταν στα ηνία της ομάδας. Αλλωστε, ο Ζαρντίμ απολύθηκε αήττητος από τον Ολυμπιακό, με 14 νίκες και 3 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα σε 17 αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου