ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

"Είδαμε μια παρωδία"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση της υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα προστατέψει με κάθε τρόπο τα έννομα συμφέροντα του.
Για διαιτησία-παρωδία κάνει λόγο στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός υποστηρίζοντας πως τα λάθη του Αρετόπουλου δεν ήταν ένα και δυο για να σταθεί κάποιος αλλά η όλη διαιτησία εκθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι πράσινοι επισημαίνουν μέσα από την ανακοίνωση τους ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να προστατεύουν τα συμφέροντα τους καθώς δεν απειλείται απλά η ύπαρξη της ομάδας αλλά και η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Στα Χανιά σήμερα διαδραματίστηκε δυστυχώς μια παρωδία του φετινού πρωταθλήματος, που προκαλεί τουλάχιστον απογοήτευση και εκθέτει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο διεθνώς.
Η επισήμανση μεμονωμένων φάσεων, όπως ένα ανύπαρκτο offside, ένα πέναλτι – φάρσα, ή μια αποβολή - ανέκδοτο θα υποτιμήσει την έκταση μιας αλλοίωσης που αδικεί κατάφωρα τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα προστατέψει με κάθε τρόπο τα έννομα συμφέροντά του, καθώς εδώ πια απειλείται όχι μόνο η ύπαρξη της ομάδας μας, αλλά και η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου