ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Δικαστής Σωκράτης!

Ο Φυτανίδης ως... από μηχανής θεός λύτρωσε στο 90' τον Ατρόμητο(1-0 την Ξάνθη) και απεκατέστησε την τάξη για το λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Κούτσι!Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε στο ματς, αν και ανέβηκε μετά την είσοδο του Σουμπίνιο. Στο δεύτερο έχασε ευκαιρίες, πέτυχε ένα γκολ με τον Κούτσι που κακώς δεν μέτρηση και η γκρίνια είχε αρχίσει να κάνει για τα καλά την εμφάνισή της στο Περιστέρι. Ωστόσο στο τελευταίο λεπτό ο... ξεχασμένος Φυτανίδης έδωσε την λύση. Σκόραρε με κεφαλιά και έδωσε τη νίκη (1-0) και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς για τον Ατρόμητο απέναντι στην Ξάνθη, που μέχρι εκείνη την στιγμή έκανε στο γήπεδο ακριβώς αυτό που ήθελε ο προπονητής της.
Κακό το πρώτο μέρος
Από την μία οι φιλοξενούμενοι να δείχνουν πως ήθελαν να φύγουν με τουλάχιστον έναν βαθμό από το Περιστέρι, από την άλλη οι γηπεδούχοι να παίζουν ξεκάθαρα με άγχος, οι λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος του αγώνα Ατρόμητος-Ξάνθης ήταν φυσικό επακόλουθο. Ουσιαστικά στα 45 πρώτα λεπτά υπήρξε μόλις μία σημαντική φάση και άλλες δύο λιγότερο ενδιαφέρουσες.
Οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου από την αρχή είχαν τον έλεγχο. Είχαν κλείσει κάθε διάδρομο για τους «κυανόλευκους» και όχι μόνο δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο, αλλά έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία, ενώ βρέθηκαν και άλλες φορές με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Ιτάνζ. Η πρώτη ήταν μόλις στο 2' όταν ο Ονουάτσι από εξαιρετική θέση δεν μπόρεσε να κάνει καλά το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο Νιγηριανός έχασε την πιο σημαντική φάση στο πρώτο μέρος στο 15' όταν από καλή θέση έπιασε αδύναμα το σουτ, δίνοντας το δικαίωμα στον Φυτανίδη να διώξει πάνω στην γραμμή.
Μπήκε ο Σουμπίνιο και ανέβηκε...
Βλέποντας ο Μπάγεβιτς την τραγική εικόνα της ομάδας του θέλησε να την αλλάξει και μόλις στο 23' έκανε την πρώτη αλλαγή, βγάζοντας τον Πίτου Γκαρσία που έδειξε την δυσφορία του, βάζοντας στη θέση του τον Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος ανέβασε τον Ατρόμητο, αλλά και πάλι η Ξάνθη έκλεινε πολύ ωραία τους διαδρόμους και ουσιαστικά δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο, με το ημίχρονο να λήγει χωρίς γκολ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου