ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο Εν’Ντόι στην Λοκομοτίβ, ο Ορμπάιθ στην Ρουμπίν!


Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού κα του ΟΦΗ, Ντάμε Εν'Ντόι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία με την φανέλα της Λοκομοτίβ Μόσχας αφού η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε την πώληση του Σενεγαλέζου επιθετικού. Παίκτης της Ρουμπίν Καζάν είναι και επίσημα ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Το ποσό της μεταγραφής του Εν'Ντόι δεν ανακοινώθηκε επίσημα αλλά σύμφωνα με τα δανέζικα ΜΜΕ θα φτάνει τα επτά εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί πως η «Λόκο» πήρε τον Εν'Ντόι μέσα από τα χέρια της Τράμπζονσπορ καθώς η τουρκική ομάδα διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του από την αρχή του καλοκαιριού.
Η πρόεδρος των «σιδηροδρομικών», Ολγκα Σμορόντσκαγια δήλωσε για τον Εν'Ντόι: «Ο παίκτης δεν έχει ακόμα υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα αλλά έχουμε συμφωνήσει. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα πέσουν οι υπογραφές. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ και πιστεύω πως ταιριάζει στο στυλ του παιχνιδιού μας».
Οσον αφορά τον Πάμπλο Ορμπάιθ, ο Βάσκος μέσος που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ολυμπιακό υπέγραψε συμβόλαιο στην Ρουμπίν Καζάν για ένα χρόνο και θα φορά την φανέλα με το «6». Στους Τατάρους θα ξανασμίξει με τον συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους», Ιβάν Μαρκάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου