ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Θετικό το τελευταίο τεστ στην Ολλανδία


Στο πιο δύσκολο φιλικό του, ως τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει αρκετά καλή συνοχή, απέναντι στη Μαγιόρκα σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο 0-0. Καλύτερος στο πρώτο ημίωρο ο «Δικέφαλος».

Απέναντι στην ομάδα που τερμάτισε όγδοη στην Primera Division, ο ΠΑΟΚ έδειξε ξανά ορισμένα πολύ καλά στοιχεία όπως στην κυκλοφορία της μπάλας, τα αδιάκοπα τρεξίματα αλλά και τις αλληλοκαλύψεις. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη απειλήθηκε ελάχιστα από τους Ισπανούς αλλά παράλληλα της έλειπε η τελική πάσα με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει πολλές φάσεις.
Για ένα ακόμη ματς ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με σχήμα 4-4-2 καθώς δεν είχε στην διάθεσή του τους Γκαρσία, Σταφυλίδη και Μαλεζά . Ο Γλύκος ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Κουμάλο και Κατσικάς ήταν στα στόπερ ο Έτο δεξιός μπακ και ο φορμαρισμένος Λίνο στα αριστερά της άμυνας, με τους Λάζαρ και Παναγιωτούδη στα χαφ, τον Ρομπέρ αριστερά και τον Γεωργιάδη δεξιά. Οι δύο φορ ήταν οι Αθανασιάδης και Γιάννου.
Οι παίκτες του Δώνη ξεκίνησαν πιέζοντας πολύ ψηλά και προκαλώντας προβλήματα στους Ισπανούς ενώ είχαν καλή κυκλοφορία, αλλάζοντας γρήγορα την μπάλα αλλά και θέσεις μέσα στο γήπεδο.
Μόλις στο 9' ο ΠΑΟΚ έχασε μια καλή ευκαιρία όταν ο Γεωργιάδης έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Αουάτ ήταν σε ετοιμότητα. Στο επόμενο λεπτό ο Γλύκος έδιωξε εντυπωσιακά κεφαλιά του Αριθμέντι.
Ο Λίνο συνέχισε τις πολύ θετικές εμφανίσεις και στο 23' μετά από Βραζιλιάνος μπακ έβγαλε μια πολύ γλυκιά σέντρα με τον Αθανασιάδη όμως να μην καταφέρνει από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στην συνέχεια, η ισπανική ομάδα είχαν την κυκλοφορία αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ πίεσαν σωστά και έκλεισαν τους ελεύθερους χώρους. Κάπως έτσι κύλησε το διάστημα ως το τέλος του ημιχρόνου.
Ο Εργκίς Κάτσε πέρασε στην θέση του Παναγιωτούδη στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και δοκίμασε δύο σουτ που δεν ανησύχησαν τον Αουάτ. Το παιχνίδι παρέμεινε χωρίς ευκαιρίες και ρυθμό ως το 61' όταν το φάουλ του Ράμις πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γλύκου.
Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές στο τελευταίο 25λέπτο με αποτέλεσμα να χάσουν κι άλλο τη συνοχή τους, δίχως να αλλάξει κάτι δραστικά στην εικόνα του ματς.
ΠΑΟΚ: Γλύκος (Μελίσσας 85΄), Ετο (Αποστολόπουλος 74΄), Κουμάλο (Ιντζίδης 87΄), Κατσικάς (Στάμου 82΄), Λίνο (Κωνσταντινίδης 74΄), Παναγιωτούδης (Κάτσε 46΄), Λάζαρ (Κίτσιου 87΄), Γεωργιάδης (Παπάζογλου 78΄), Ρομπέρ (Πόποβιτς 78΄), Γιάννου (Πέλκας 65΄), Αθανασιάδης (Μπανγκουρά 78΄).
Μαγιόρκα: Αουάτ, Τζοάο, Τομέρ, Ραμίς, Χοακίν Ναβάρο, Περέιρα (46' Μάρκες), Τσαρλι Τουκ, Αριθμέντι, Μπικάς, Κέβιν, Λουΐς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου