ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Νίκη με απώλειες για την Αγγλία

 Οι τραυματισμοί του Γκάρι Κέιχιλ και τον Τζον Τέρι, ήρθαν να σκιάσουν την καλή εμφάνιση της Αγγλίας και τη νίκη της με 1-0 επί του Βελγίου στο τελευταίο της φιλικό ενόψει EURO.
Ο μέσος της Τσέλσι τραυματίστηκε στο σαγόνι σε σύγκρουσή του με τον Χαρτ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες, ενώ ο συμπαίκτης του τόσο στην Εθνική, όσο και στους πρωταθλητές Ευρώπης αποχώρησε στα μέσα της επανάληψης με πρόβλημα στον μηρό και επίσης θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυαμτισμού του.
Από εκεί και πέρα, οι Άγγλοι ολοκλήρωσαν με το απόλυτο των νικών τα φιλικά της προετοιμασίας και έφτασαν στην επικράτηση, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Γουέλμπεκ στο 35'.Με τους Βέλγους ξεκίνησε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αντικαταστάθηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού από τον Τσάντλι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος τραυματίστηκε και ο Λέσκοτ, ο οποίος όμως ολοκλήρωσε το παιχνίδι με επίδεσμο στο κεφάλι.
Νίκη με απώλειες για την Αγγλία

Σαφώς βελτιωμένη σε όλες τις γραμμές η Δανία, επικράτησε με 2-0 της Αυστραλίας στο τελευταίο της φιλικό πριν ταξιδέψει στην Ουκρανία για το EURO 2012.
Μια νίκη που τους δίνει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ενόψει του παιχνιδιού της πρεμιέρας με την Ολλανδία, στις 9 Ιουνίου στο γήπεδο της Μέταλιστ στο Χάρκοβο.
Το σκορ στο κατάμεστο «Πάρκεν» άνοιξε ο Άγκερ με πέναλτι, λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 68' από τον Μπιέλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου