ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο Σισέ στην ΚΠΡ!

Τελειωμένη θεωρούν οι Ιταλοί την μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην ΚΠΡ. Ο Γάλλος θα επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ με το κόστος της μετακόμισης να αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.Η «Gazzetta dello Sport» έχει πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της, την μετακίνηση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού στην ΚΠΡ, αναφέροντας πως η Λάτσιο θα ενισχυθεί την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον Γιαπωνέζο μέσο Χόντα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο τίτλος της ιταλικής εφημερίδας είναι: «Ο Σισέ στην ΚΠΡ, έρχεται ο Χόντα» και μέσα στο κείμενο γράφει: «Η Λάτσιο ολοκληρώνει την πώληση του Σισέ στην ΚΠΡ. Σύντομα θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση. Ο πρόεδρος Λοτίτο τελειώνει και με τις τυπικές λεπτομέρειες για την ενίσχυση του Χόντα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».
Η συμφωνία των Ρωμαίων με την ΚΠΡ είναι για κανονική μεταγραφή και φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, οι Αγγλοι έχουν άλλη άποψη και αναφέρουν πως ο Τζιμπρίλ Σισέ που έχει συμβόλαιο με τους «λατσιάλι» μέχρι το 2015 θα δοθεί δανεικός στην ΚΠΡ.
Από την άλλη, ο Χόντα θα κοστίσει στη Λάτσιο περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ και θα υπογράψει συθμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο του« Ολίμπικο» μέχρι το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου