ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Καμπιονάτο καλεί Αβραάμ!


Τρεις κορυφαίες ιταλικές ομάδες, η Ιντερ, η Ρόμα και η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο Γιουβέντους έχουν βάλει για τα καλά στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έθλεξε με την απόδοσή του στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!
Οι συγκεκριμένες ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με «κενό» στο κέντρο της άμυνάς τους, το οποίο θέλουν διακαώς να καλύψουν με την προσθήκη του 27χρονου Ελληνα αμυντικού των πρωταθλητών της Σούπερ Λίγκας.
Μάλιστα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως στην Ιντερ έχουν φτάσει στα όριά του με την έως τώρα πολύ άσχημη πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα και ο Μάσιμο Μοράτι φέρεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να ορθοποδήσουν οι «νερατζούρι».
Δεν είναι, άλλωστε, καθόλου τυχαίο πως αμέσως μετά την πρόσφατη ήττα από τη Ουντινέζε μέσα στο Μιλάνο συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο με την παρουσία της τεχνικής ηγεσίας, αμέσως μετά τη λήξη του ματς, προκειμένου να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις.
Ωστόσο, η Ιντερ δεν παίζει μόνη της σε αυτή την «κούρσα» για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αφού για τα… πόδια του διεθνούς αμυντικού ερίζει και η Ρόμα!
Οι «τζιαλορόσι» έχουν μεγάλο αμυντικό πρόβλημα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Νίκολας Μπουρντίσο και έχουν ήδη… κοστολογήσει τον Αβραάμ με 3,5 εκ. ευρώ, τα οποία και σκοπεύουν να καταθέσουν ως πρόταση στους «ερυθρόλευκους»!
Και όχι μόνο! Στο «παιχνίδι» της απόκτησής του φαίνεται πως εμπλέκεται και η πρωτοπόρος του Καμπιονάτο, Γιουβέντους, που τα πηγαίνει περίφημα, έχει επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, θέλει όμως να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται ενόψει της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Το ζήτημα είναι πάντως πως το περασμένο καλοκαίρι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και όποια από τις τρεις ομάδες (ή άλλη…) θέλει τον παίκτη πρέπει να κάνει πρόταση στους «ερυθρόλευκους».
Δύσκολα ο Χολέμπας
Στο μεταξύ, εξαιρετικά αμφίβολος για τον Ολυμπιακό παραμένει ο Χοσέ Χολέμπας που έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο διεθνής –πλέον- μπακ που τραυματίστηκε στο ματς με την Αρσεναλ είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τους Φαίακες, όμως τα οριστικά συμπεράσματα για την ετοιμότητά του θα εξαχθούν στην αυριανή προπόνηση.
Κατά τα άλλα, σήμερα (9/12) ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για λόγους ξεκούρασης και κάποιων μικροενοχλήσεων. Ο Γαλλοαλγερινός δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο ίσως μείνει εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης.
Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Γέστε έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ οι Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου