ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η Νάπολι θέλει τον Κουίνσι!


Ο Κουίνσι βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι!
Ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Βάλτερ Ματσάρι έχει στην μεταγραφική του λίστα τον Γκανέζο άσο του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα με το «calcionews24.com» ο τεχνικός των «παρτενοπέι» θέλοντας να έχει περισσότερες επιλογές για τις θέσεις των επιτελικών χαφ και των εξτρέμ έχει στραφεί στην λύση του Κουίνσι που στο πρώτο μισό της σεζόν έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, δείχνοντας αναγεννημένος υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
«Η Νάπολι θέλει να δώσει μία ακόμα επιλογή από διεθνή παίκτη στον Ματσάρι. Οι ιθύνοντες θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα τους και έχουν σκεφτεί την απόκτηση του Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε, που είναι αριστερός μέσος ανήκει στην Αλ Σαντ, που παίζει με μορφή δανεισμού τον Παναθηναϊκό και ανήκε στην ακαδημίες της Άρσεναλ. Ο παίκτης θα μπορούσε να πουληθεί από τους Καταριανούς για δύο εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα!



Βέβαια μέχρι τώρα ο παίκτης έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, αφού παρουσιάζει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, μετρώντας δώδεκα εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (σε δώδεκα αγώνες του «τριφυλλιού») με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ έχοντας πολύ καλή «χημεία» με το Σεμπάστιαν Λέτο.
Ακόμα και το «napolisport.net» έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας του ιταλικού νότου, χαρακτηρίζοντας τον ως το «hot όνομα» της μεταγραφικής περιόδου!
Βέβαια η Νάπολι έχει ήδη αποκτήσει τον 20χρονο Εδουάρδο Βάργκας από την Ουνιβερσιδαδ ντε Τσίλε, της Χιλής έναντι 12 εκατομμύριων ευρώ! Έναν παίκτη που παίζει στην ίδια θέση με τον Κουίνσι.
Όμως ίσως στην Νάπολι να σκέφτονται πως έχει έρθει η ώρα ν' αποκομίσουν μεγάλα οικονομικά οφέλη από την πώληση είτε του Λαβέτσι, είτε του Χάμσικ που παίζουν αριστερά και δεξιά της επίθεσης και να κοιτούν την επόμενη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου