ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Μέσι-Τσάβι-Ινιέστα


Ο τίτλος μιλά από μόνος του! Ναι σωστά καταλάβετε η Μπαρτσελόνα έχοντας σε κέφια τη μαγική τριπλέτα των Λιονέλ Μέσι, Αντρές Ινιέστα και Τσάβι, πρόσφερε θέαμα όπως μόνο αυτή ξέρει και καθάρισε με άνεση την Ρασίνγκ Σανταντέρ με 3-0 στο «Καμπ Νου».
Με τη νίκη τους αυτή οι Καταλανοί έφτασαν τους 17 βαθμούς και προσπέρασαν στην κορυφή την Ρεάλ.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ χρειάστηκε δώδεκα λεπτά για να βάλει τη Μπάρτσα μπροστά σκορ. Αφού πήρε τη μπάλα από τον Ινιέστα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, συμπεριλαμβανομένου και του γκολκίπερ της Ράσινγκ, Τόνιο για το 1-0. Στο 28' μετά από σέντρα του Πέδρο, ο ύψους 1.70 μ. Τσάβι με κεφαλιά έγραψε το 2-0.Ο Μέσι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και 16ο για φέτος (!) στο 69' αφού πρώτα ο Ινιέστα είχε δοκάρι. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης ξεκίνησε βασικός από τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ αλλά αντικαταστάθηκε στο 55' από τον Μπεντία. Εξαιρετικός ο Αντρές Ινιέστα που έκανε την επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα των «μπλαουγκράνα» μετά από σχεδόν ένα μήνα λόγω τραυματισμού.
«Βασιλιάς» και εκτελεστής ο Ιγκουαϊν
Ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν έχει πάρει φωτιά καθώς σκοράρει ακατάπαυστα! Με το τρίτο του χατ-τρικ σε τέσσερις αγώνες (!) και δεύτερο συνεχόμενο για την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αργεντινός στράικερ οδήγησε τους «μερένκες» στο 4-1 επί της Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Η ομάδα της Σεβίλλης άντεξε για ένα ημίχρονο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ιγκουαϊν μετά από ασίστ του Ρονάλντο άνοιξε το σκορ. Ο «αναγεννημένος» Κακά διπλασίασε τα τέρματα για τους Μαδριλένους με ωραίο σουτ. Ο Χόρχε Μολίνα μείωσε για την Μπέτις αλλά ο Ιγκουαϊν με «σερβίρισμα» από τον Ντι Μαρία έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα των Ανδαλουσιανών. Ο Ρονάλντο συνδύασε με νίκη τις 100 εμφανίσεις του με την «λευκή» φανέλα.
Στο μεταξύ με ανύπαρκτο πέναλτι στις καθυστερήσεις η Μαγιόρκα απέσπασε την ισοπαλία απέναντι στην Βαλένθια (1-1) στο «Ιμπέροσταρ Εστάδι» στο ντεμπούτο του Χοακίν Καπαρός στον πάγκο της. Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν στο 38' με τον Ραμί αλλά ο Χεμέντ στο τέλος τους στέρησε τη νίκη που θα τις έφερνε στην κορυφή.
Στο «Αλφόνσο Πέρεθ»» της Μαδρίτης, Χετάφε και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 0-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου