ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

«Εχουμε αποφασίσει την απόλυση του Μπίλιτς»


Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην Εθνική Κροατίας μετά το «κάζο» στο «Καραϊσκάκη» με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της ομάδας, Σλάβεν Μπίλιτς να μην προλάβει καν να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Λετονία που διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη!
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον κροατικό Τύπο ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Βλάτκο Μάρκοβιτς θα υπάρξει τη Δευτέρα το πρωί συνάντηση στα γραφεία της «HNS», προκειμένου να αποφασιστεί η άμεση αποχώρηση του Μπίλιτς. Ναι, είναι αλήθεια έχω αποφασίσει να απολύσουμε τον Μπίλιτς», δήλωσε ο Μάρκοβιτς, ο οποίος παράλληλα ανακοίνωσε πως αύριο Κυριακή θα υπάρξει συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας, μιας και δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση. «Πρέπει να αποφασίσουμε πριν το ματς με τη Λετονία», ήταν η δεύτερη ατάκα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της «HNS», ο οποίος επί της ουσίας προανήγγειλε την έξοδο του «εκλέκτορα» της Εθνικής του ομάδας πριν καν τη σέντρα του ματς στη Ριέκα. 
Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως ο Αλιόσα Ασάνοβιτς δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο ματς με τη Λετονία. «Τώρα για το ποιος μπορεί να είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα, πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το κάνουν όπως είναι ο Αλιόσα», επεσήμανε ο Μάρκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου