ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Παρί του χρόνου ο Μουρίνιο


Αποφασισμένοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα δείχνουν οι επιχειρηματίες από το Κατάρ που απέκτησαν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Παρί Σεν Ζερμέν.
Μετά, λοιπόν, τα τεράστια ποσά που ξόδεψαν για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, οι ιδιοκτήτες της QIA (Qatar Investment Authority) φέρεται να έχουν ήδη κλείσει και τον προπονητή που θα οδηγήσει στην κορυφή του πρωτευουσιάνους.Και, φυσικά, δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίον οι Άραβες έχουν έρθει σε συμφωνία για να αναλάβει την Παρί από την περίοδο 2012-13.

Η είδηση «βγήκε» από το Ισπανικό κανάλι «TV3», καθώς και την εφημερίδα «El Mundo Deportivo», οι οποίοι επικαλούνται μαρτυρία ενός επιστήθιου φίλου του «special one».
Ο λόγος για τον πρόεδρο της Πόρτο, Ζόρζε Πίντο ντα Κόστα, ο οποίος μίλησε με τον «Μου» στο περιθώριο του τελικού του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα στην ομάδα του και την Μπαρτσελόνα.
Ο Πορτογάλος παράγοντας, λοιπόν, ήταν αυτός που αποκάλυψε το θέμα και από τη δημοσιοποίησή του και μετά ξεκίνησε, όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλη κουβέντα.
Σύμφωνα, μάλιστα, με την «El Mundo Deportivo», το θέμα συζητήθηκε στο φόρουμ της UEFA για τους Ευρωπαίους προπονητές που γίνεται στη Νιόν.
Εκεί, σε «πηγαδάκι» που στήθηκε στο λόμπι του ξενοδοχείου Γουαρδιόλα, Βίλας Μπόας, Βενγκέρ, Έμερι, Ντε Μπερ, Ράγκνικ, Σάαφ, Ντεσάμπ, Γκαρσία και Γκάρντε ασχολήθηκαν με τη μετακόμιση του Μουρίνιο στο Παρίσι.
Στο τέλος της κουβέντας, πάντως, άπαντες συμφώνησαν ότι κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο να συμβεί, αφού από τη μια ο Πορτογάλος τεχνικός θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ και από την άλλη, όταν το ολοκληρώσει θα ψάξει ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μια ομάδα που θα βρίσκεται στις κορυφαίες της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου