ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σ-έξι ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ευρώπη!


Γιορτές και... πανηγύρια στον Βόλο για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League με έξι γκολ απέναντι στην Ντιφερντάνζ.
Οι «ερυθρόλευκοι» της Θεσσαλίας επικράτησαν με 3-0 στο Πανθεσσαλικό (με 3-0 είχαν νικήσει και στο Λουξεμβούργο) και περιμένουν την κλήρωση της Παρασκευής για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους.Η ομάδα του Χάβι Γκραθία ήταν μια ταχύτητα πιο πάνω από τους παίκτες της Ντιφερντάνζ και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έκαναν... πλάκα στους αντιπάλους τους, τους οποίους προσπερνούσαν σαν σταματημένους!

Μόνχε και Σκέμπι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι το 30΄ όταν βρήκε δίχτυα ο Μαρτίν και έδωσε έναυσμα για το... πάρτι.
Μέχρι το ημίχρονο οι Μόνχε και Μαρτίν σπατάλησαν ακόμα δύο ευκαιρίες και το 1-0 έμοιαζε «φτωχό». Στο δεύτερο μέρος βέβαια, οι παίκτες του Γκραθία έκαναν πιο... πλούσιο το σκορ, με γκολ των Σέλεζι (57΄) και Σολάκη (83΄), ενώ ο Μπρέσκα, που μπήκε στο ημίχρονο, είδε τρεις φορές τον Βέμπερ να του λέει «όχι».
Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε και δοκάρι στο... παραλίγο αυτογκόλ του Λεόνι, ενώ άτυχοι στάθηκαν και οι φιλοξενούμενοι στο 48΄ με τον Μπέτμερ.
Στο φινάλε του αγώνα, κι ενώ φυσικά όλα είχαν κριθεί, οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου το έριξαν στο... χιούμορ φωνάζοντας συνθήματα πως... «είναι στημένο»!
ΣΚΟΡΕΡ: 30΄ Μαρτίν, 57΄ Σέλεζι, 83΄ Σολάκης
ΔΟΚΑΡΙΑ: 54΄ Λεόνι - 48΄ Μπέτμερ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρμάν Αμιρκαγιάν (Αρμενία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Χάβι Γκραθία): Ρόκα, Σέλεζι, Ζαραδούκας (75΄ Ρόκκας), Ντολεζάι, Νταρμπιόν, Αλβάρες, Σανκαρέ, Ακόστα (46΄ Μπρέσκα), Μόνχε, Σκέμπρι (46΄ Σολάκης), Μαρτίν ΝΤΙΦΕΡΝΤΑΝΖ (Μορίς Σπιτονί): Βέμπερ, Ροντρίγκες, Ελ Ραφίκ (77΄ Ριμπέιρο), Καρόν (85΄ Μέι), Λεόνι, Μπέτμερ, Γένις, Λεμπρέσεν, Αφούν, Πίσκορ (64΄ Φρανζόνι), Κίντσιγκερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου