ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Πληρώνει για να πάει στη Βαρκελώνη!


 Σεσκ Φάμπρεγας είχε κάνει σχεδόν τα πάντα για να δείξει ότι δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρσεναλ. Στην αρχή διαλαλούσε ότι δεν θα φορούσε ξανά τη φανέλα της.
Υστερα αποκαλύφθηκε ότι έδωσε αποχαιρετιστήρια δώρα στους συμπαίκτες του. Και φυσικά αρνήθηκε να αγωνιστεί σε όλα τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του.Λιγότερο από μία εβδομάδα, πια, για την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Ισπανός μέσος μοιάζει πλέον να ικετεύει για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.
Και για να μη φανεί ως... κακομαθημένος αστέρας του σύγχρονου ποδοσφαίρου, χαρίζει και χρήματα στην ομάδα του Λονδίνου! Και ουχί ένα τυχαίο ποσό, αλλά 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα λάμβανε από μπόνους που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.
Φυσικά για να μπορέσει να αφήσει το Λονδίνο και να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, θα πρέπει και η Μπαρτσελόνα να αυξήσει την προσφορά της. Οι εκπρόσωποι των Καταλανών που βρέθηκαν στην Αγγλία την προηγούμενη εβδομάδα θα πρέπει να ανησύχησαν για δύο λόγους: πρώτον για την αντίσταση που δείχνει η Αρσεναλ και δεύτερον για την αδυναμία τους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, Πεπ Γκουαρδιόλα.
Οπως και να έχει, η Αρσεναλ θα πρέπει να είναι έτοιμη να πορευτεί χωρίς τον Φάμπρεγας ή τον Νασρί. Αυτό εκτιμούν οι αγγλικές εφημερίδες, αναφέροντας πως το ενδεχόμενο να φύγουν και οι δύο είναι απίθανο.
Τραυματίας (ξανά) ο Φαν Πέρσι
Ενα φιλικό παιχνίδι μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε... εχθρικό! Αρκεί ένα σκληρό φάουλ. Σαν αυτό που έκανε ο Εζεκιέλ Γκαράι στον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και κατέληξε σε καυγά ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές στη φυσούνα του «Λουζ»!
Πάντως, ο Ολλανδός είναι και πάλι τραυματίας, αφού από εκείνο το μαρκάρισμα χτύπησε στον αστράγαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβει την πρεμιέρα κόντρα στην Νιούκαστλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου