ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Κλήρωση γρίφος


Με αρκετή καθυστέρηση ολοκληρώθηκε η κλήρωση της Super League της σεζόν 2011-2012. Την 10η αγωνιστική το ντέρμπι των "αιωνίων", την 6η αγωνιστική το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Γρίφος η 1η αγωνιστική για κιτρινόμαυρους και ερυθρόλευκους.
1η αγωνιστική
Oλυμπιακός - Ομάδα Α   
ΠΑΟΚ - Ξάνθη
Πανιώνιος - Εργοτέλης
Κέρκυρα - Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα - Αρης
ΑΕΚ - Ομάδα Β
ΟΦΗ - Ατρόμητος
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
Τα πρώτα ντέρμπι
4η αγωνιστική ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
6η αγωνιστική ΑΕΚ-Ολυμπιακός
8η αγωνιστική ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
9η αγωνιστική Παναθηναϊκός-ΑΕΚ / Άρης-Ολυμπιακός
10η αγωνιστική Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Μώραλης: "Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα"
Την εκτίμηση ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως καμία κλήρωση δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη η δύσκολη και πως όλα θα φανούν στο γήπεδο.
"Το σημαντικό είναι πως η συμφωνία για τη Nova και τη Super League επετεύχθη. Υλοποιείται η κεντρική διαχείριση. Το οξύμωρο είναι ότι δεν ξέρουμε τις ομάδες καθώς έτυχε να είναι αντίπαλοι που δεν ξέρουμε. Θα πούμε τα τετριμμένα για την κλήρωση. Όλοι θα παίξουν με όλους. Ίσως να μην έχουν αντοχές αυτοί που παίζουν Ευρώπη. Θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Χάθηκαν πολλοί βαθμοί από μικρές ομάδες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για να πάρεις τις νίκες και τους βαθμούς που θες. Το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον και γιατί θα πάμε σε πόλεις που αγαπούν το ποδόσφαιρο", ήταν τα λόγια του Γιάννη Μώραλη.
Σπηλιωτόπουλος: "Καλό και καθαρό πρωτάθλημα"
Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα κριθεί στους αγωνιστικούς χώρους ευχήθηκε ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος.
Παράλληλα, το μέλος του Δ.Σ του Παναθηναϊκού δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κλήρωση των πλέι οφ του Europa League, στα οποία οι "πράσινοι" θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
"Καλή επιτυχία σε όλους για το νέο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά που ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα για την πρώτη αγωνιστική. Εμείς ευχόμαστε επιτέλους να έχουμε ένα καλό και καθαρό πρωτάθλημα. Να παίζονται όλα τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς βία και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Η Μακάμπι είναι δύσκολη αντίπαλος. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να είναι έτοιμος για τα δύο ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ", είπε ο Γιώργος Σπηλιωτόπουλος.
Αδαμίδης: "Θα είμαστε έτοιμοι"
Τη βεβαιότητα πως η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος μίλησε και την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
"Η κλήρωση του πρωταθλήματος είναι λίγο αδιάφορη, γιατί θα παίξουμε με όλους. Θέλαμε πάντως να αρχίσουμε με ένα ματς εντός έδρας με μία ομάδα κατώτερης δυναμικότητας. Ο σχεδιασμός του προπονητή έχει γίνει για να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη ημέρα.
Σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης υπάρχει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα το καταφέρναμε, αλλά το πετύχαμε και ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου", ήταν τα λόγια του προέδρου της Ένωσης.
Μαχλάς: "Αισιόδοξοι παρά την ταλαιπωρία"
Η ταλαιπωρία των πλέι οφ δεν θα επηρεάσει τον ΟΦΗ, όπως υποστήριξε ο Νίκος Μαχλάς σε δηλώσεις που έκανε μετά την κλήρωση της Super League.
"Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πώς θα είναι μία ομάδα στην αρχή. Οι κληρώσεις δεν λένε τίποτα. Είναι καλό για μας που θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι μετά από δύο χρόνια στη Super League μπροστά στους φιλάθλους μας. Η ιστορία με τα πλέι οφ θα μας επηρεάσει, αλλά η φανέλα της ομάδας είναι βαριά και είμαστε αισιόδοξοι. Την άλλη εβδομάδα θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές κι ελπίζουμε να μας βοηθήσουν. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας μας. Είμαστε ικανοί να κερδίσουμε οποιονδήποτε", ανέφερε ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας.
Kωστούλας: "Δύναμή μας η έδρα μας"
Ικανοποιημένος από το πρόγραμμα του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος στάθηκε στη δύναμη που έχει η έδρα της ομάδας του.
"Θεωρώ πως έχουμε ένα καλό πρόγραμμα. Θα πάρουμε βαθμούς στα πρώτα έξι παιχνίδια και θεωρώ πως θα πάμε καλά. Είναι καλό που παίζουμε εντός έδρας γιατί θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Η δύναμή μας είναι η έδρα μας γιατί έχουμε ενθουσιώδη κόσμο", ήταν τα λόγια του προέδρου του αγρινιώτικου συλλόγου.
* Προηγήθηκε της κλήρωσης το Δ.Σ. της Super League στο οποίο δεν εξελέγη νέος πρόεδρος κάτι που αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (10/08). Μαρινάκης: "Ουσιαστική κάθαρση, χωρίς τιμητές με λερωμένη φωλιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου