ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Copa-γουάη!


Η μεγάλη μέρα έφτασε και η Ουρουγουάη με την Παραγουάη θα «κονταροχτυπηθούν» στο τελικό του 43ου Copa America με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο και το Onsports στις 22:00 σας προσφέρει LIVE την αναμέτρηση.
Η Ουρουγουάη, η πολυνίκης του θεσμού με 14 κατακτήσεις, αν πανηγυρίσει το τρόπαιο θα γίνει η απόλυτη «βασίλισσα» της Λατινικής Αμερικής καθώς με τα δυο Παγκόσμια Κύπελλα που έχει ήδη στην τροπαιοθήκη της θα φτάσει συνολικά τα 17.

Ο τελικός έχει ήδη… στιγματιστεί από τις διαμαρτυρίες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ουρουγουάης, για το γεγονός πως δεν τιμωρήθηκαν οι παίκτες της Παραγουάης για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με την Βενεζουέλα όταν το γήπεδο μετατράπηκε σε… ρινγκ!
Αγωνιστικά, η Ουρουγουανοί δεν γνωρίζουν ακόμη αν θα έχουν στην διάθεση τους τον «μπομπέρ» της Νάπολι, Έντινσο Καβάνι, καθώς ο «ματαντόρ» δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο  του και ο Όσκαρ Ταμπάρεζ είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Αντίθετα ο Μαουρίτσιο Βικτορίνο θα αγωνιστεί κανονικά, όπως και ο Πέρεζ, που εξέτισε την ποινή του.
Από την άλλη, οι Παραγουανοί θα αγωνιστούν χωρίς τον τεχνικό τους, τον Χεράρδο Μαρτίνο καθώς πλήρωσε το «μάρμαρο» για τα επεισόδια με την Βενεζουέλα ενώ κανείς παίκτης δεν τιμωρήθηκε ενώ ο Τζόναθαν Σάντος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στον ημιτελικό.
Ανησυχία υπάρχει και για την κατάσταση του τραυματισμού του Ρόκε Σάντα Κρουζ, ωστόσο αναμένεται ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι να δώσει κανονικά το παρών ενώ οι Παραγουανοί έχουν κατακτήσει το τρόπαιο μόλις 2 φορές στην ιστορία της.
Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες των δυο ομάδων:
telikoooooos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου