ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Στη Μάλαγα ο Καθόρλα!


Μπορεί ο Σάντι Καθόρλα να προοριζόταν από τον Αρσέν Βενγκέρ ως αντικαταστατής του Σεσκ Φάμπρεγας στην Αρσεναλ, ωστόσο τον «πρόλαβε» η Μάλαγα η οποία συμφώνησε με την Βιγιαρεάλ στα 25 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Ισπανό μέσο!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο ισπανικές ομάδες και η μεταγραφή του Καθόρλα στη Μάλαγα θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες.Ο Καθόρλα θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή της Μάλαγα ενώ η ομάδα της Ανδαλουσίας που έχει περάσει στην ιδιοκτησία του Σεϊχη Αμπντουλάχ Αλ Τάνι από το Κατάρ θα έχει ξοδέψει αυτό το καλοκαίρι συνολικά 55 εκατ. ευρώ για τους Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, Χοακίν, Μπουονανότε, Μονρεάλ, Σέρχιο Σάντσεθ, Τουλαλάν και Ματάισεν.
Ο 26χρόνος μέσος θα σμίξει ξανά με τον πρώην προπονητή του στην Βιγιαρεάλ, Μανουέλ Πελεγκρίνι ενώ η αποστολή της Μάλαγα θα αναχωρήσει την Τρίτη (26/7) για την Ολλανδία όπου θα δώσει φιλικά, πιθανότατα με τον Καθόρλα στην σύνθεσή της.
Η Βιγιαρεάλ ήθελε να δώσει ένα από τα δύο μεγάλα της αστέρια. Τελικά αντί για τον Τζιουσέπε Ρόσι που βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους προτίμησε να παραχωρήσει τον Καθόρλα για δύο λόγους. Πρώτον επειδή η πρόταση της Μάλαγα ήταν πιο κοντά στα χρήματα που ζήταγε και δεύτερον επειδή οι άνθρωποι των «κίτρινων υποβρυχίων» θεωρούν πως μπορούν να αντικαταστήσουν πιο εύκολα τον Καθόρλα από τον Ρόσι.
Από την άλλη, οι οπαδοί των «κίτρινων υποβρυχίων» είναι θυμωμένοι με την διοίκηση καθώς ο Καθόρλα ήταν ένα από τα αγαπημένα τους παιδιά. Αγωνιζόταν στο «Μαδριγάλ» από το 2002 με εξαίρεση μια σεζόν (2206-07) όταν είχε πουληθεί στην Ουέλβα και στην συνέχεια ξαναγοραστεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου