ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

«Κλήρωσε» για Καμπιονάτο


Χωρίς... κλειδάριθμους διεξήχθη η φετινή κλήρωση της Σέριε Α και η σεζόν 2011-12 και το πρωτάθλημα ξεκινά χωρίς κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά με την Γιουβέντους να ταξιδεύει στο Ούντινε.Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η κλήρωση της Σέριε Α δεν περιείχε κλειδάριθμους για τις μεγάλες ομάδες τις πρώτες αγωνιστικές, όμως ντέρμπι δεν βγήκε στην πρεμιέρα.

Η Γιουβέντους θα έχει πολύ δύσκολο έργο στο «Φρίουλι» απέναντι στην Ουντινέζει την 1η αγωνιστική, ενώ την 2η οι μπιανκονέρι θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νέο, πρώτο ιδιόκτητο στην Ιταλία, στάδιο της ομάδας. Αντίπαλος της Μεγάλης Κυρίας θα είναι η Πάρμα.
Την ίδια αγωνιστική η Μίλαν θα υποδεχθεί την Λάτσιο, ενώ την 3η η Ίντερ την Ρόμα στα πρώτα πολύ σημαντικά παιχνίδια της νέας σεζόν. Την 6η αγωνιστική η Γιουβέντους θα υποδεχθεί την Μίλαν και η Ίντερ τη Νάπολι, ενώ την 7η θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Αιώνιας πόλης ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα.
Η κληρωτίδα έβγαλε το Ίντερ-Γιουβέντους την 10η αγωνιστική, ενώ την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί το Ρόμα-Μίλαν. Οι μπιανκονέρι ταξιδεύουν στη Νάπολι την 11η αγωνιστική και στη Ρώμη για το παιχνίδι με την Λάτσιο την 13η. Το δεύτερο ταξίδι της Γιουβέντους στην Ρώμη για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα θα λάβει χώρα την 15η αγωνιστική, ενώ το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου θα διεξαχθεί μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (28/08):
Αταλάντα-Τσεζένα
Μπολόνια-Ρόμα
Κάλιαρι-Μίλαν
Ίντερ-Λέτσε
Λάτσιο-Κιέβο
Νάπολι-Τζένοα
Νοβάρα-Παλέρμο
Πάρμα-Κατάνια
Σιένα-Φιορεντίνα
Ουντινέζε-Γιουβέντους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου