Ο νέος τεχνικός των μπλε, Αντρέ Βίλας-Μπόας, είναι έτοιμος να αλλάξει μεταγραφική πολιτική, καθώς οι Λονδρέζοι ψάχνουν στην αγορά για νεαρούς σε ηλικία παίκτες, που μπορούν στο μέλλον να κάνουν τη διαφορά. Ήδη η Τσέλσι έχει αποκτήσει τον 19χρονο τερματοφύλακα Τιμπό Κουρτουά από την Γκενκ και τον παραχώρησε δανεικό στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ έχει φτάσει σε συμφωνία και με τον 19χρονο Οριόλ Ρομέου της Μπαρτσελόνα.
«Η αγορά στην οποία κινούμαστε και οι παίκτες που θέλουμε να αποκτήσουμε είναι νεαροί σε ηλικία. Ίσως να δείτε παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον, καθώς το ρόστερ μας είναι αρκετά... γερασμένο, από τα γηραιότερα στην Πρέμιερ Λιγκ.
Σεβόμαστε όλους τους παίκτες και είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητά τους, που μας δίνει την ικανότητα να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Όμως οι επιλογές που κοιτάμε στην αγορά αυτή στιγμή αποσκοπούν στο μέλλον.
Όσο για τον Ντάνιελ Στάριτζ και το αν αυτός θα παραμείνει στην Τσέλσι και δεν θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, ο Πορτογάλος τόνισε: «ανήκει στο παραπάνω γκρουπ και έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στην Μπόλτον. Έχει εξαιρετικές προοπτικές. Θα λάβουμε πολύ σύντομα την απόφασή μας και θα ενημερώσουμε τον Ντάνιελ, όμως πιστεύω ότι έχει δείξει αρκετά ώστε να παραμείνει στην ομάδα».