ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Δεν δίνει Νεϊμάρ η Σάντος


O πρόεδρος της Σάντος γνωστοποίησε ότι ο Νεϊμάρ είναι υπερπολίτιμος για την ομάδα και δεν διαπραγματεύεται την πώληση του.

Πλέον η φημολογία το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος επιθετικός έχει αρχίσει και εξελίσσεται σε σίριαλ, καθώς κάθε μέρα και άλλη ομάδα φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του.Πιο κοντά στον Νεϊμάρ βρίσκονται οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, όμως ο Λουίζ Αλβάρο Ριμπέιρο δεν φαίνεται να ενστερνίζεται την επιθυμία τους, καθώς δεν δείχνει πρόθυμος να συζητήσει την πώληση του.
«Τεχνικά είναι ο καλύτερος από τους εν ενεργεία Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των «αγίων» και συμπλήρωσε, «ήταν αποφασιστικός στην προσπάθεια της Σάντος στην διεκδίκηση τεσσάρων τίτλων τους προηγούμενους 18 μήνες. Είναι το μεγαλύτερο είδωλο στην εθνική ομάδα, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια».
Στο τέλος των δηλώσεων του ο Ριμπέιρο συμπλήρωσε ότι μετά το Copa America θα περιμένει να συναντηθεί με τον παίκτη για να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του για να παραμείνει για πολλά χρόνια στην Σάντος αν και τα ισπανικά δημοσιεύματα θέλουν τον Νεϊμάρ να είναι… ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

1 σχόλιο: