ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Στη Βέρντερ Βρέμης ο Παπασταθόπουλος

Αίσιο τέλος θα έχει, όπως φαίνεται, το σίριαλ της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Βέρντερ Βρέμης. Ο Ελληνας αμυντικός αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στη Γερμανία μέσω Ιταλίας και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δανεισμού από την Τζένοα στη Βέρντερ για ένα χρόνο.

Ο γερμανικός σύλλογος κατάφερε να βρει τα χρήματα που χρειάζονταν για την απόκτηση του Καλαματιανού και θα πληρώσει στους Ιταλούς το ποσό των 800.000 ευρώ, ενώ θα μπορέσει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, αν καταβάλει 3,5 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2012. Ο «Πάπα» είχε πωληθεί από την ΑΕΚ στην Τζένοα το 2008 και βρέθηκε στη Μίλαν πέρυσι, όμως η συμμετοχή του εκεί ήταν μικρή, με αποτέλεσμα να μεταπωληθεί στην Τζένοα τον περασμένο Ιούνιο.Μέσω ενός κοινού τους γνωστού ο Ουσμάν Νταμπό μετέφερε στον Τζιμπρίλ Σισέ, όταν αυτός βρισκόταν ακόμη στη φάση των διαπραγματεύσεων με τη Λάτσιο, τις θετικές του εντυπώσεις από τα δικά του χρόνια στους «μπιανκοτσελέστι», διαψεύδοντας παράλληλα τα περί ρατσισμού των οπαδών τους. Δύο ημέρες πριν ο Γάλλος μέσος -ο οποίος στα 34 του χρόνια ανακοίνωσε το «αντίο» του από την ενεργό δράση- τηλεφώνησε στον «τζιμπρίλιαντ» για να του ευχηθεί καλή αρχή και χθες αποκάλυψε δημόσια τούτη τη συνομιλία τους στους Ιταλούς, διαφημίζοντάς τους παράλληλα τον συμπατριώτη του.
«Μου είπε ότι δεν ανέμενε τέτοιον ενθουσιασμό από τους φιλάθλους, πως είναι ευτυχισμένος και πεπεισμένος από την επιλογή του και πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τη Λάτσιο» τόνισε ο Νταμπό, στοιχηματίζοντας μάλιστα πάνω σε αυτό: «Είμαι σίγουρος πως θα τα πάει εξαιρετικά, καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή με τεράστια πείρα, ο οποίος δεν παραδίνεται ποτέ. Μόνο και μόνο το γεγονός πως επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο ύστερα από δύο σοβαρούς τραυματισμούς αποδεικνύει περίτρανα του λόγου το αληθές».
Τα λεγόμενα του Νταμπό για το πόσο ικανοποιημένος είναι ο Σισέ από την απόφασή του επιβεβαίωσε τώρα ο ίδιος ο 29χρονος μιλώντας στο γαλλικό ράδιο RMC, αναφέροντας και τη μεγάλη του αγάπη, τη Μαρσέιγ, από την οποία, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν είχε πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου