ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Η 20άδα του Μπόλονι για το Οσλο


Την 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στο Οσλο για την αναμέτρηση με την Βαλερένγκα ανακοίνωσε αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης (25/7) ο Λάζλο Μπόλονι.
Πριν από την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενώ ο Ρουμάνος προπονητής ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές θέματα τακτικής που αφορούν τον αγώνα της Πέμπτης με τη βοήθεια του βίντεο.Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, που περιείχε ασκήσεις τακτικής, ο Βλάνταν Ιβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και αποχώρησε, αλλά συμμετέχει κανονικά στην αποστολή.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι παράκατω 20 ποδοσφαιριστές: Αθανασιάδης Στέφανος, Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Γιώργος, Μαλεζάς Στέλιος, Παπάζογλου Θανάσης, Τσουκαλάς Σταύρος, Φωτάκης Γιώργος, Χαλκιάς Κώστας, Αρίας Ντιέγκο, Έτο, Πάμπλο Γκαρσία, Κρέσιτς Ντάριο, Λαζάρ Κοστίν, Ρομπέρ Μπετράν, Σαβίνι Μίρκο, Σνάουτσνερ Μίρο, Βιεϊρίνια
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ κατά την παραμονή στο Οσλο ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η αποστολή αναχωρεί το πρωί της Τρίτης στις 09:30, ο αγώνας είναι στις 8μ.μ. ώρα Ελλάδας το βράδυ της Πέμπτης και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά»…
Τρίτη 26 Ιουλίου
Η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ. (τοπική ώρα) στις εγκαταστάσεις της Valerenga Fotball (Valle, Innspurten 16).
Τετάρτη 27 Ιουλίου
Η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 (τοπική ώρα) στο Ullevaal Stadium και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.
Στις 6.30 μ.μ. ο κ. Λάζλο Μπόλονι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα του στο Ullevaal Stadium».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου