ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Gold Cup: Kράτησε τα σκήπτρα με σούπερ ανατροπή το Μεξικό (vid)


To Mεξικό έχει... πάρει τον αέρα των ΗΠΑ, αφού για δεύτερο συνεχόμενο τελικό στο Gold Cup κατέκτησε το τρόπαιο. Αυτή τη φορά με ανατροπή (2-4) και μέσα στο σπίτι της "αστερόεσσας".Οι ΗΠΑ έκαναν φανταστικά εκκίνηση στον αγώνα και προηγήθηκαν με γκολ του Μπράντλεϊ. Πριν προλάβουν να τον καταλάβουν ο Ντόνοβαν έγινε από πασέρ εκτελεστής και στο 23’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Oι "El Tri" δεν πτοήθηκαν και μείωσαν με τον Χαβιέρ Ερνάντες. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε για άλλη μία φορά στη διοργάνωση, ενώ στο 36’ έγινε και το 2-2 με πρωταγωνιστή τον Γουαρδάδο.
Έχοντας επιβάλλει την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο του "Rose Bowl" oι παίκτες του ντε λα Τόρε πήραν το προβάδισμα με εξαιρετικό πλασέ του Μπαρέρα. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε με "μαγικό" τρόπο ο Τζιοβάνι ντος Σάντος, αποδεικνύοντας πως δεν έχει ξεχάσει το ποδόσφαιρο.
Το Μεξικό κατέκτησε για 6η φορά το τρόπαιο και ο Χαβιέρ Ερνάντες αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ (7 γκολ) και καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης. Παράλληλα εξασφαλίστηκε και το εισιτήριο για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα γίνει στη Βραζιλία το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου