ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πρώτη χωρίς μεταγραφή αλλά με Σισέ-Μάτος

Η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Παναθηναϊκό άρχισε το πρωί με τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις αλλά χωρίς την παρουσία νέου μεταγραφικού αποκτήματος. Στην Παιανία βρέθηκαν ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Μαρσέλο Μάτος. Κάθε αρχή και δύσκολη, όμως, για τους "πράσινους" οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Οι εκκρεμότητες για το ρόστερ είναι πολλές. Στα τέλη Ιουλίου η ομάδα θα ριχτεί στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για πρώτη φορά από το 2000 και μετά, η προετοιμασία ξεκινά χωρίς κανένα νέο μεταγραφικό απόκτημα!

Προτεραιότητα για τη διοίκηση αποτελούν οι πωλήσεις και οι αποδεσμεύσεις παικτών, μόνο που δεν έχουν προχωρήσει και την πύλη της Παιανίας πέρασαν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενδέχεται να αποτελέσουν παρελθόν μέσα στις επόμενες μέρες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τζιμπρίλ Σισέ, το μυαλό του οποίου ταξιδεύει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γάλλος φορ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Λάτσιο, όμως, η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί και επομένως ο Σισέ θα γυμνάζεται κανονικά με τον Παναθηναϊκό μέχρι νεωτέρας.
Τα ίδια ισχύουν και για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, η διοίκηση θέλει να απαλλαχθεί από το βαρύ συμβόλαιο του Γάλλου στόπερ και ευελπιστεί πως η Βόλφσμπουργκ θα κινηθεί τελικά για την απόκτηση του.
Με βαριά καρδιά επέστρεψε ο Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μέσος πήγε στην Παιανία για τις απαραίτητες εξετάσεις, αν και τυπικά ο δανεισμός του από τη Μποταφόγκο λήγει σήμερα, αλλά κυρίως για να μιλήσει με τους Δημήτρη Γόντικα και Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον θέλει, πάντως, για να καλύψει το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα και μένει να δούμε αν θα πειστεί τελικά ο παίκτης.
Το "παρών" στην Παιανία έδωσαν και οι Μπιέρσμιρ, Μουν, Δημούτσος και Μελίσσης που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους.
Ο Σαριέγκι θα ενσωματωθεί το Σάββατο και οι Έλληνες διεθνείς με τον Καντέ τη Δευτέρα, ενώ την Παρασκευή 8 Ιουλίου η αποστολή του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια: με τη Λεχ Πόζναν (11/7), με τη Σίβασπορ (15/7) και με την Κολωνία (17/7).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου