«Η Τσέλσι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Αντρέ Βίλας-Μπόας ως νέο της προπονητή. Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά στο σύλλογο».
Στο επίσημο site της Τσέλσι, όπου αναρτήθηκε  η ανακοίνωση πρόσληψης του Πορτογάλου τεχνικού, αναλύονται και οι λόγοι που θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ: «Ο Αντρέ ήταν ο κύριος υποψήφιος για τη θέση καθώς είναι από τους πιο ταλαντούχους νέους προπονητές στο ποδόσφαιρο σήμερα και έχει πετύχει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η φιλοδοξία του, η ενεργητικότητα και η αποφασιστικότητα που δείχνει στους αγώνες έκαναν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι.
Είμαστε σίγουροι πως ο Αντρέ θα οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες το σύλλογο τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.
 Ο Αντρέ θα μεταφέρει την προπονητική του εμπειρία στην ομάδα με την οποία είναι πολύ γνωστός καθώς δούλεψε για τρία χρόνια (σ.σ. στο πλευρό του Ζοσέ Μουρίνιο). Είχε πάντα σε μεγάλη υπόληψη την Τσέλσι και άπαντες εδώ τον περιμένουν για να τον καλωσορίσουν και να δουλέψουν μαζί του», αναφέρεται!