ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Έπεσε η Ρίβερ!


Από τον υποβιβασμό στη β' κατηγορία αμαυρώθηκε η ιστορία της Ρίβερ Πλέιτ!Οι "εκατομμυριούχοι" του Μπουένος Άιρες δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν το 0-2 του πρώτου αγώνα στην Κόρδοβα και μετά το 1-1 στον επαναληπτικό μπαράζ στο "Μονουμεντάλ" με την Μπελγράνο αποχαιρέτησαν τα "σαλόνια" για πρώτη φορά μετά το 1932, όταν και θεσπίστηκε το εθνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Οι προϋποθέσεις ήταν ιδανικές για την ομάδα του Χότα Χότα Λόπες, όταν στο 6ο λεπτό ο Μαριάνο Παβόνε άνοιξε το σκορ. Η Ρίβερ ήθελε άλλο ένα γκολ για να εξασφαλίσει την παραμονή της, καθώς σε περίπτωση που ισοφάριζε το σκορ του πρώτου ματς είχε το αβαντάζ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Όχι μόνο γιατί χάθηκαν ευκαιρίες, αλλά κυρίως διότι η Μπελγράνο ισοφάρισε στο 62' με τον Φαρέ. Οι λιγοστές πλέον ελπίδες των πρωτευουσιάνων εξανεμίστηκαν όταν πέντε λεπτά μετά ο Ολάβε απέκρουσε το πέναλτι του Παβόνε και κράτησε το 1-1 για την ομάδα του.
Τα επεισόδια των οπαδών και το κλάμα των στελεχών στο φινάλε αποτύπωσαν πρόδηλα την απογοήτευση και την πικρία για την καταραμένη αυτή στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου