ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ώρα κούπας

Έτοιμοι να κατακτήσουν το κύπελλο Ελλάδος εμφανίζονται Ατρόμητος και ΑΕΚ, ενόψει του τελικού στο ΟΑΚΑ (20:30 ΝΕΤ/Novasports.gr). Η Ένωση καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, ενώ οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους και να πάρουν παράλληλα και το εισιτήριο για την συμμετοχή στο Europa League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ατρόμητος φέρεται έτοιμος να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του και όλοι στο Περιστέρι ζουν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο ματς. Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και συμπεριέλαβε στην αποστολή, όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Ο Έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας, με το βάρος να πέφτει στον ψυχολογικό τομέα, αφού θέλει από τους παίκτες της ομάδας να παρουσιαστούν αποφασισμένοι στο συγκεκριμένο ματς.
Ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 στο ΟΑΚΑ και τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια. Οι Σαμπού και Μπαζίνσκι θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, με τον Νάστο στα αριστερά και τον Σκόνδρα στα δεξιά της άμυνας. οι Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο και Σφακιανάκης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουνς τα αριστερά ο Καραγκούνης, στα δεξιά ο Καμαρά και στην κορυφή ο Αναστασάκος.
Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στους τίτλους μετά από εννέα χρόνια. Η Ένωση είναι το μεγάλο φαβορί του τελικού, όμως οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να επιβεβαιώσουν αυτό τον τίτλο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ισπανός τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Γιάχιτς, Νταντόμο, Ντρπιτς, Αργυρίου, Έντερ και Μπερνς.
Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Ματέος, Γκέντσογλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Καράμπελας, Λαγός, Μπαχά, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λεονάρντο, Σκόκο, Ντιόπ και Λυμπερόπουλος.
Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου. Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Σάχα, με τους Ματέος και Δέλλα στο κέντρο της άμυνας. Οι Γεωργέας και Καράμπελας θα είναι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ ο Ντιόπ θα αγωνιστεί σε θέση αμυντικού μέσου. Μπροστά του θα ξεκινήσουν οι Μίτσελ και Μάκος, ενώ ο Λυμπερόπουλος θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τους Σκόκο και Μπλάνκο.
Τα εισιτήρια της αναμέτρησης έχουν ήδη εξανλτηθεί και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν περίπου 35 χιλιάδες φίλοι της Ένωσης, καθώς επίσης και περίπου 12 χιλιάδες φίλοι του Ατρόμητου. Ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Κάκος από τον σύνδεσμο διαιτητών Κέρκυρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου