ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το deja vu του Μάνταλου

Ο Καβαλιώτης διαιτητής ορίστηκε να σφυρίξει και τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, όπως συνέβη με τον επαναληπτικό στα προημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό।

Ο Σταύρος Μάνταλος του Συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (16/3) με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα. Βοηθοί του θα είναι ο Χρήστος Μπαλτάς του Συνδέσμου Αχαϊας και ο Δημήτρης Γούκος του Συνδέσμου Ηπείρου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Σταθόπουλος του Συνδέσμου Αχαϊας και παρατηρητής ο Ηλίας Χατζής του Συνδέσμου Καρδίτσας.
Η προϊστορία του Μάνταλου
Ο Μάνταλος στη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει ακόμη τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο Ελλάδας. Το πρώτο ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη όπου ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει με σκορ 1-2 και το δεύτερο το εντός έδρας ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, όπου ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με σκορ 0-1. Το τρίτο είναι η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα. Θυμίζουμε ότι μετά από αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν είχε παράπονο από την διαιτησία του Καβαλιώτη στην καταγωγή ρέφερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου