ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0

Τριάντα χρόνια μετά το 6-0 επί της ΑΕΚ που αμαυρώθηκε από το δυστύχημα της Θύρας 7 ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του 38ου τίτλου του με νέα "εξάρα" κόντρα στην Ενωση, στην ιστορική του έδρα. Πλήγωσε δις τ2o λεπτό: ΓΚΟΛ 1-0 Τζιμπούρ: Ιδανικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό! Ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε κόρνερ, ο Μοντέστο έπιασε την κεφαλιά για να καταλήξει η μπάλα στον Τζεμπούρ που ανενόχλητος έστειλε με νεα κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Σάχα.
7ο λεπτό:ΓΚΟΛ 2-0 Μέλμπεργκ: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός έφτασε στο δεύτερο τέρμα. Πάλι ο Ιμπαγάσα, εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, ο Μέλμπεργκ έκανε την προβολή από το ύψος του πέναλτι και νίκησε για δεύτερη φορά τον Σάχα.
11ο λεπτό: Πρώτη τελική για την ΑΕΚ, ο Μπαχά έκανε το σουτ έξω από την περιοχή του Πάρντο με την μπάλα να περνάει άουτ.
17ο λεπτό: Σουτ του Μιραλάς απέκρουσε ο Σάχα.
20ο λεπτό: ΓΚΟΛ 3-0 Φουστέρ: Λάθος ελεύθερο του Σάχα, ο Τζιμπούρ βγάζει μόνο του τον Φουστέρ που προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα της ΑΕΚ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Δείτε εδώ το 1-0.
Δείτε εδώ το 2-0.
Δείτε εδώ το 3-0.
23o λεπτό: Σκληρό φάουλ από τον Ιμπαγάσα στον Γκερέιρο. Δείτε εδώ τη φάση όπου οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την αποβολή του Αργεντινού.
52ο λεπτό: Σουτ του Μπαχά έξω από την μεγάλη περιοχή του Πάρντο, άουτ
55ο λεπτό: Ο Φουστέρ εκτέλεσε κόρνερ, μόνος του ο Χολέμπας από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.
61ο λεπτό ΓΚΟΛ 4-0 Τζιμπούρ: Κούρσα του Αλγερινού από αριστερά, "άδειασε" τον Μανωλά και με εντυπωσιακό σουτ νίκησε για μια ακόμη φορά τον πρώην συμπαίκτη του Σεμπάστιαν Σάχα.
68ο λεπτό: ΓΚΟΛ 5-0 Μιραλάς : Σλάλομ του Βέλγου από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με χαρακτηριστική άνεση έφτασε στο πεμπτο γκολ για τους "ερυθρόλευκους".
70ο λεπτό: ΓΚΟΛ 6-0 Χολέμπας: Ατομική προσπάθεια του Χολέμπας στο ύψος της μεγάλης περιοχής, βρήκε ελεύθερο χώρο και εκτέλεσε για μια ακόμη φορά τον Σάχα!
Δείτε εδώ το 4-0.
Δείτε εδώ το 5-0.
Δείτε εδώ το 6-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Β.ΠΑΜΠΟΡΙΔΗΣΒΟΗΘΟΙ: Χ.ΑΚΡΙΒΟΣ, Γ.ΠΑΝΟΥ ην προηγούμενη ομάδα του ο Ράφικ Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου